Şimdi Ara

733 TL Hikvision 16GB DDR4 3200 MHZ SODIMM Notebook Ram HKED4162CAB1G4ZB1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birkaç gün önce bir tane Hepsiburada'dan bir tane de N11'den olmak üzere toplam 2 adet aldım. Yeni satın aldığım laptoptaki 8GB Samsung ramı çıkarıp bunları taktım. Şu an çift kanal sorunsuz çalışıyor. Ramlar single rank. Üreticisi CXMT diye biliyorum. Normalde kendileri ömür boyu garanti veriyorlar ama Türkiye'de 2 yıl garantisi var. Satın alacak arkadaşlar için tavsiye ederim. Benim satın aldığım tarihte Hepsiburada'da 800 liraydı.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt

Merhaba, ramlerden memnunmusunuz acaba?

• MSI'nin kendi programıyla, Memtest86 v9.1 ve Windows Bellek Tanılama Aracı ile test ettim ve herhangi bir problem gözükmüyor. Bilgisayarı pek kullanmadım daha ama kullandığım kadarıyla da günlük kullanımda herhangi bir problemle karşılaşmadım. Aldığım ramlerin ikisi de 2021 27.hafta üretimi gözüküyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için, bende aldım iki tane bakalım inşallah sorun yaşamam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Obreus kullanıcısına yanıt

İnşallah sorunsuz kullanırsınız. N11'de çok daha uygun bir fiyata satılıyor:

Hikvision HKED4162CAB1G4ZB1 16 GB DDR4 3200 MHz SODIMM Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Keşke daha sonra alsam dedirtti ama iş işten geçti.733 TL Hikvision 16GB DDR4 3200 MHZ SODIMM Notebook Ram HKED4162CAB1G4ZB1 Şu an fiyatı çok uygun.733 TL Hikvision 16GB DDR4 3200 MHZ SODIMM Notebook Ram HKED4162CAB1G4ZB1 

Neyse artık aldık kargo yarın teslim eder 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.