Şimdi Ara

73 gün 20 saat çalışarak kaç k yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani toplam 1460 saat. Hamda 15-20k yapılır mı sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kalmama izin verilmiyor evde asalak olarak görülüyorum cevap verirseniz sevinirim. Mezuna kalamam.

• 20 saatte yetişmez 27-28 saat çalışman lazım
  • kanki sen insansın pc falan değilsin bi güç kaynağına bağlı kalıpta %100 verim veya belirli % üstü verim alasın bu biraz şöyle bişey bi hamal var yükü 4 kerede çıkaracağım veya 3 veya da 2 seferde çıkaracağıma diyo 1 seferde çıkarayım hemde hiçbiyerim ağrımasın sızlamasın gibi bişe şuan 20 saat çalışsan ki eğer 20 saat göze alıyosan bence mezuna kalman çok hayırlı bi iş olur hedef böyle bi dereceyse uzun sözün kısası günde 6-7 taş çatlasın 8 saati geçme hem beynin hem vücut sağlığın hemde ruh sağlığın için mezuna kalmak dünyanın sonu değil
  • 1 kez mezuna kaldım zaten 2.ye kalamam .

• Don Draperr kullanıcısına yanıt
    peki aga ama 20 işi yaş iş zaten bilgili abiler buraya yazacaktır max verimi min saatte alırsan ama olur bu iş yani 8 saat ideal
  • 20 saat çalışacağına plan yapıp verimli çalışmak daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 saat uyursan ki 4 saatte uyuyamayacaksın bunun yemeği var, tuvaleti var, arası var. Yani 2 saat felan uyuman lazım. E sen 2 saat de uyursan 1 haftaya kalmaz evde sarhoş gibi gezersin. Zaten şimdiye kadar çok çalışmadın sanırım bundan sonra nasıl 20 saat çalışacaksın. Kusura bakma ama çok hayal ürünü bir şey. Belli bir saatin üzerinde çalışınca garanti verilmiyor maalesef. Önemli olan konuları anlamak, kendine göre uygun, gerçekçi, akıllıca program hazırlamak ve uymak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7-8 saat çalış, sistemli çalış. Temel sağlamsa güzel şeyler yaparsın.
  • 10 saat gibi bir hedef koy 20 saat hem sagligin icin zararli hemde hadi yaptin diyelim bu gune kadar boyle bir tempon yoksa 2 gune sıkılır birakirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adımadım1 -- 2 Nisan 2019; 22:21:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 saat imkansız.
    15 saat çalış dostum. 1095 saat ediyor. 7 saat uyku, 2 saat yemek/tuvalet vs. Hem daha sağlıklı olur hem de aldığın verim artar.
  • Metamfetamin al 1 gun 27 saat oluyor

• en baba 10 saat boyunca konu anlarsın.20 saat çalışırsan yanarsın kardeşim. kelimeleri okursun sadece.
  • 8-9 saat çalış temel kötü değilse 70tyt 35-40 ayt üstüysen ben kesin gözüyle bakarım olur yani

• 20 saat çalışmak ne ya :D ütopyanda bile çalışamazsın o kadar saat
  • Naptın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ygs'de 15k olmuştum. ben de son 2.5 ay kala günde 18 saat çalışsam 5 bine çekebilir miyim diye plan yapıyordum ama çalışamadım.

sonuç: 20k mf4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.