Şimdi Ara

720P ile Divx arasında Fark Yoktur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

720P ile Divx arasında Fark Yoktur

(En Son Oy Tarihi: 19.2.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: DeSCeNT

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi biri çözünürlük diğer format biçimi.

Siz bir videoyu 720p çözürlükte veya 1024p çözünürlükte divx ile kodlayabilirsiniz. Size divx olur. Ama genelde mkv ile kodlanıyor.

Yani şaçmalamayın.

Şimdi dağılın.

dvdrip yazacağıma divx yazmışım
  • Herşey biryana, küçücük netbook ekranında 1080p izlemeye çalışanlar var, allah ıslah etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Artık Benden Sonra

Sizin abarttığınız kadar bir fark yok.Yani 2 saatlik bir film için 2 gün indirmekle uğraşmak mallıktır demek istemiş.

o mallık hıza baglı tam sürat indirirsen eğer 1 saatte inio kaldıki divx izliyceğine yarım saat daha bekler 720p izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

ne kadar uzaktan izlediğine bağlı

hocam ne kadar uzaktan izlerse izlesin 720p tabiki divxden daha iyidir yani

Haklısın zaten çözünürlük ve detay farkı var bir kere dvd ve dvdrip divx arasında bile onca detay farkı var arkadaşının gözler bozuk
  • indirdiğim filme bağlı. Avatar filmini 21gb MKV indirdim. 1mpbs ile. gidipde 2000 yılında çekilen filminin 720p sini indirsem nolur 700mb lik olanı indiriyorum genelde uğraşmıyorum.

NOT: 24" Full HD Led monitörüm var.
  • 720p
  • Karşılaştırmak bile komik.720 açık ara,divx işaretliyenler olmuş heralde espiri olsun diye atmışlar oylarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

indirdiğim filme bağlı. Avatar filmini 21gb MKV indirdim. 1mpbs ile. gidipde 2000 yılında çekilen filminin 720p sini indirsem nolur 700mb lik olanı indiriyorum genelde uğraşmıyorum.

Anniversary editionlar çıkıyo artık kardeş bende Sparacusun dediğim edition var film 1960 yapımı ama şimdiki filmlerden hiç kalite ve ses farkı yok ayrıca 2000 yılı biraz geç olmuş çünkü Bluraylar filmden ne kadar sonra çıkıyor mesala Yüzüklerin Efendisi 2001 yapımı daha geçen sene çıktı Blurayi Titanic filan hiç çıkmadı umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 29 Ağustos 2010; 22:57:10 >

• quote:

indirdiğim filme bağlı. Avatar filmini 21gb MKV indirdim. 1mpbs ile. gidipde 2000 yılında çekilen filminin 720p sini indirsem nolur 700mb lik olanı indiriyorum genelde uğraşmıyorum.

anladık 24" Full HD Led monitörün var

başkası yazmadan ben yazayım istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

Anniversary editionlar çıkıyo artık kardeş bende Sparacusun dediğim edition var film 1960 yapımı ama şimdiki filmlerden hiç kalite ve ses farkı yok

Aynen bende eski bi filim indirmiştim.Kalite mükemmeldi.

• ben 81gb Lord of the rings trilogy indirmiştim kralın dönüşü filmi 4 saat sürüyor mesela. 3 ünü indirdim 1mpbs ile 2-3 hafta sabretmiştim. onda kalite güzeldide bi Avatar filmi kadar tatmin edici kalite yoktu demek istediğim bu
  • quote:

ben 81gb Lord of the rings trilogy indirmiştim kralın dönüşü filmi 4 saat sürüyor mesela. 3 ünü indirdim 1mpbs ile 2-3 hafta sabretmiştim. onda kalite güzeldide bi Avatar filmi kadar tatmin edici kalite yoktu demek istediğim bu

Avatar filmi animasyon biçimi ama yani pcle vb. yapılmış Animeler her zaman normal filme göre daha kalite olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 29 Ağustos 2010; 23:06:09 >
  • arkadaşının gözüne dvdrip in çamur görüntüsünden çamur kaçmış çıkmamış, 720p deki detayları fark edemiyor demekki.
  • bluray disc'ler bence çok gereksiz.ps3 harici pek işe yaramıyor.ben genelde z amunda'dan 1080p film çekiyorum.mükemmel bir film zevki yaşıyorum.vaktim olmadığında en kötü 720p izlerim.divx,dvd vs hayatta yüzüne bakmam bile.

edit:bu arada bir kişi kangal alır dememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 29 Ağustos 2010; 23:23:23 >
  •  720P ile Divx arasında Fark Yoktur

Yukarıdan Aşağıya Doğru:

XVID
    DVD
    720P
    1080P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrackerTurk -- 29 Ağustos 2010; 23:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bluray disc'ler bence çok gereksiz.ps3 harici pek işe yaramıyor.ben genelde z amunda'dan 1080p film çekiyorum.mükemmel bir film zevki yaşıyorum.vaktim olmadığında en kötü 720p izlerim.divx,dvd vs hayatta yüzüne bakmam bile.

Gereksiz değil bence Kamera arkası görüntüler vb. çok şey var içinde arşivciler için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

Yukarıdan Aşağıya Doğru:

XVID
    DVD
    780P
    1080P

780p yoktur 720p vardır.
  • quote:

quote:

Yukarıdan Aşağıya Doğru:

XVID
    DVD
    780P
    1080P

780p yoktur 720p vardır.

Pardon 720p yazacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

quote:

bluray disc'ler bence çok gereksiz.ps3 harici pek işe yaramıyor.ben genelde z amunda'dan 1080p film çekiyorum.mükemmel bir film zevki yaşıyorum.vaktim olmadığında en kötü 720p izlerim.divx,dvd vs hayatta yüzüne bakmam bile.

Gereksiz değil bence Kamera arkası görüntüler vb. çok şey var içinde arşivciler için ideal

öznel oldu kusura bakma hocam benim için gereksiz diyelim o zaman.

• quote:

Yukarıdan Aşağıya Doğru:

XVID
    DVD
    720P
    1080P

Sanki 1080p 720p nin görüntüsü iyi değil gibi ssde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.