Şimdi Ara

71 net yaptim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf ciyim 12. Sinifim bu yil ilk defa sinava girdim. 2 gundur sinavi kafaya takmaktan ve rahatsizligimdan ,toplam 3 saat uyudum. Yine uykusuz girmeme ragmen iyi yapmisim kafam yerinde olsaydi eger 90 i gecerdim. Pisman degilim guzel bir deneyimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrica 25 mart da dogum gunum boyle c*nub bir insanim.

• Kaç bine girilebilir 71 netle?

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    Gecen yilla kiyaslarsak bu sinavin ona kiyasla 1 tik kolay oldugunu dusunursek 130-140 bin diye dusunuyorum

• Tahminimce 50-70 arası

• Kadmiyum kullanıcısına yanıt
    O kadar sallama la yanlış sayısına bakar adam az yanlış yapmıştır bos bırakmıştır

• Kadmiyum kullanıcısına yanıt
    hocam bende öyleyim ve ikinci yılım yine aynısı oldu 5 gündür uyuyamıyordum son günde uyuyamadım kaç net yaptığıma dahi korkudan bakamıyorum büyük ihtimal 70-90 arası tahmin ediyorum bilemiyorum benden sana tavsiye kesinlikle mezuna kalma bu uyku problemi heycanı aynı boku geçen yılda yedim ve mezuna kaldım bu sefer şansa alamam artık 2 gün dinlenip gecem gündüz lys olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Ben boyle bir sey gormedim hocam ya inanir misin aksam 11 de yattim baktim saat 1 olmus hala uyku yok baktim saat 2:30 tik yok kalktim sinir krizi geciriyom evde dolaniyom baktim yatarak olmayacak 3 e kadar kaloriferin onunde oturdum tekrar yattim yine uyku yok baktim sabah ezani okunuyor kilsam mi kilmasam mi kararsiz kaldim kilmadim. En sonunda 5-6 gibi uyudum 2-3 saat sonra 8 de kalktim kafam guzel bir sekilde sinavi cozdum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.