Şimdi Ara

70mm-80mm Fan adaptörü ve Revoltec VGA Cooler Hk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemciyi peltier ile soğutuyorum. Peltier soğutma kitim de 70mm'lik bir fan kullanıyor. Ben bu fanı değiştirmek istedim ancak istediğim kalitede 70mm'lik fan tüm aramalarımı rağmen bulamadım. Bunun üzerine biraz araştırınca 70mm-80mm fan adaptörlerinin olduğunu gördüm. Yurtdışında bu adaptörler $3-4 civarında satılıyor. Burada birkaç yere baktım, ne olduğunu bile anlamadılar. :) Bu adaptör sayesinde çok daha rahat bulunan ve daha fazla seçenek bulunan 80mm'lik fanlardan kullanabileceğim.

İşte size ilk sorum bu..!

Bu 70mm-80mm fan adaptörlerini nereden bulabilirim? Bir yerde görmüşlüğünüz, kulak aşinalığınız var mı?
    Vereceğiniz en küçük bilgi bile benim için çok önemli olabilir!!

İkinci sorum da Revoltec VGA Cooler ürününü 9800Pro'larda kullanabilir miyiz? Revoltec'in kendi sitesine girdim, orada bile net bir cevap bulamadım. Ürünün satıldığı sitelerde 9X00 serisinin çoğunu desteklediği yazıyor ama 9800Pro yazmıyor. Bu da kafa karıştırıcı bir başka problem olduğundan yine bu konuda bilgi sahibi, yardımsever arkadaşlardan bana yol göstermelerini istiyorum.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clique -- 22 Haziran 2006; 22:40:20 >

• 60-80 işini görürse;
    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=44419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktik -- 22 Haziran 2006; 23:14:34 >
  • 60-80 çevirici duydum da 70-80 bulman imkânsız türkiyede onu söyliyeyim sana.. soğutucuya gelince eğer boş bırakılmışsa bu referans tablosuna uyabilirde uymayabilir de demek..bunun için senin arctic cooling ati 1 rev 1 alman tam isabet olacaktır
    Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
  • http://www.sidewindercomputers.com/amunfanad.html

Böyle süper bir ürün var, fiyatı da uygun ama ödeme seçenekleri antin kuntin.. :)
    Yurtdışında sağlam bir site bulsam dışarıdan sipariş vereceğim.
    Evet, TR'de bulmanın zor olduğunun farkındayım ama umut fakirin ekmeğidir. :)

Arctic Cooling 1 Rev2 alabilirim biliyorum, tavsiye için sağol.
    Ama ben 3-5 kuruş daha fazla verip daha güncel modellerle de uyumlu bir vga soğutucu almak istiyorum.
    Hani böyle 10-15 modeli destekleyen soğutucular var ya, onlardan.
    Aklınızda böyle bir vga soğutucu varsa yazın, öğreneyim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılmıştır.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.