1 cd de 2gb olması , arkadasın dediği gibi "uharc" sıkıştırması ile oluyor.çok güzel sıkıştırıyor ama açması çok uzun sürüyor.
Sıkıştırma farklı. Ben salt yazışdan bahsediyordum; neyse.
quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
quote:
Orjinalden alıntı: terminator
1 cd de 2gb olması , arkadasın dediği gibi "uharc" sıkıştırması ile oluyor.çok güzel sıkıştırıyor ama açması çok uzun sürüyor.
Sıkıştırma farklı. Ben salt yazışdan bahsediyordum; neyse.
Yukardaki bahsi geçen konu zaten sıkıştırmayla ilgili dediğiniz gibi kalıp olarak(salt dediğiniz bu oluyor galiba) bir cd ye en fazla 750-800 mb civarında veri yazılabiliyor...
Aynı şeyden bahsediyoruz, post kasmayalım boşuna.
quote:
Gereksiz post atmıyorum arkadaşım konuyla ilgili açıklama yapıyorum.Aynı şeylerden bahsediyor olduğumuzu bende biliyorum ama yanlış anladığınız bir konuyu anlatmaya çalışıyorum.Doğru anladığysanız ne ala.Ukalalık yapıpta birbirimizi kırmayalım lütfen
peki elimdeki setup dosyası ben bunu winrar ile nasıl 2 ye bölerim bilen var mı
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
peki elimdeki setup dosyası ben bunu winrar ile nasıl 2 ye bölerim bilen var mı
Dosyaya sağ tıklayıp add to archive dediğkten sonra aşağıda split to volumes,bytes bölümüne gelip(byte) olarak bir değer giriniz.Winrar onu girdiğiniz değere göre partlar halinde dışarıya verecektir...
teşekkür ederim öncelikler ben bunun 2 part olmasını istiyorum ve setup dosyam 1.09 gb nasıl yapacağım alta 50004 byte mi yapcam anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F
quote:
Gereksiz post atmıyorum arkadaşım konuyla ilgili açıklama yapıyorum.Aynı şeylerden bahsediyor olduğumuzu bende biliyorum ama yanlış anladığınız bir konuyu anlatmaya çalışıyorum.Doğru anladığysanız ne ala.Ukalalık yapıpta birbirimizi kırmayalım lütfen
Sana post kasıyorsun demedim. Bak ne demişim; "Aynı şeyden bahsediyoruz, post kasmayalım boşuna." Yani çoğul konuşmuşum. Bu yaptığımız şuna benziyor;
A: 1+1=2
B: Yok hayır; 1+1=2
A: Yanlış; 1+1=2
Alıngan olmayın bu kadar. Benim kimseyle bi alıp veremediğim yok.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F
quote:
Sana post kasıyorsun demedim. Bak ne demişim; "Aynı şeyden bahsediyoruz, post kasmayalım boşuna." Yani çoğul konuşmuşum. Bu yaptığımız şuna benziyor;
A: 1+1=2
B: Yok hayır; 1+1=2
A: Yanlış; 1+1=2
Alıngan olmayın bu kadar. Benim kimseyle bi alıp veremediğim yok.
Alınganlık değil benimkisi birisine bişey anlatırken karşımdakinin takındığı tavrı eleştiriyorum. Çoğul konuşmak derken imalı sözler de çoğul konuşulur. Neyse uzatmanın anlamı yok neymiş; birdaha birisine açıklama yapmıycakmışın
quote:
teşekkür ederim öncelikler ben bunun 2 part olmasını istiyorum ve setup dosyam 1.09 gb nasıl yapacağım alta 50004 byte mi yapcam anlayamadım
dostum bi orantı kuruver artık sende 500004 yapcan sanırım.
yaptım oldu ama 500004 değilde 50000004 olacakmış uheuheuhe
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
yaptım oldu ama 500004 değilde 50000004 olacakmış uheuheuhe
Hadi bakalım hayırlısı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme