Şimdi Ara

7000 TL'ye kadar Notebook Önerisi (MSI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, birkaç ay önce almış olduğum Asus Vivobook Pro (N580VD) cihazın oyunlarda aşırı ısınması ve bataryasının da çok çabuk bitmesi sebebiyle bir notebook arayışına girdim. Bundan önce de Asus kullandığım ve memnun kaldığımdan dolayı asus tercih ettim fakat asusun eski kalitesinin olmadığını düşüyorum. Şöyle ki yaklaşık 6 yıl önce servisini çok övmeleri ve cihazın o dönemdeki cihazlara kıyasla kaliteli durmasından dolayı (6 yıl geçmiş olmasına rağmen ekran menteşelerinde bile hiç oynama yok) asus tercih etmiştim. Şuan ise teleservice'e mahkum etmiş asus ve cihazı pek araştırmadan aldığım için bir pişmanlık duyuyorum. Tek güzel yanı harman/kardon ses sistemi olması (gerçekten kaliteli ve yüksek sesli hoparlörlere sahip). Ekran olarak da TN panele sahip olması benim için bir eksi (Programlama ve çizim ağırlıklı kullanıyorum).

Bu sebeplerden dolayı IPS ekranlı, 8. nesil i5-i7 işlemcili (i7-7700HQ gerçekten aşırı derecede ısınıyor ve cihazın inceliği sebebiyle soğutma sorunu var) en az 1050Ti (tercihen 1060) ekran kartlı, 256 GB ssdli ve kasası kaliteli, soğutması sağlam bir cihaz arıyorum.
    İncelediğim kadarıyla MSI notebooklar güzel ve kaliteli görünüyor fakat aynı sistem özelliklerinde GL-GV-GS tarzı kasa farklılıklarıyla birçok modele sahip. Raider,Leopard,Stealth arasında en sağlam ve soğutması iyi olanı hangisidir? Elimdeki cihazı satıp öyle almayı düşünüyorum. Bu nedenle alacağım modeli kesinleştirmem gerekiyor

• Hocam 7K bütçeyle 8. nesil i7-8750H işlemci ve GTX 1050Ti ekran kartı kombinasyonlu GL73 alabilirsin. Soğutma konusunda kesinlikle seni üzmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.