Şimdi Ara

7000-9000 Gündelik Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır laptopları araştırıyorum ana kullanım amacım yksye hazırlanmak,youtube,netflix ve çok nadir oyun oynarım.

Normalde ekran kartsız bir laptop bakıyordum ama arkadaşım bu fiyat bandında ekran kartsız laptop almamın saçma olacağını söyledi. Bu konuda sizin fikirlerinizide almak isterim.

Lenovo thinkpad almayı düşünüyordum ama sonra arkadaşımın söyledikleri mantıklı geldi bu kadar para veriyorum neden daha iyisi varken sırf oyun oynamayacağım için gpusuz laptop alıyım

Ayrıca uzaktan eğitim diye gpusuz bilgisayarların fiyatlarıda fahiş arttı.
    https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-44-amd-ryzen-5-4600h-16gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q9hey-005-p-HBV00000YDN4I?magaza=Teknorya

Şuan aklımda bu var monsterdan çoğu kişi memnun olmadığını söylüyor,hp pavillion hakkındada fikirlerinizi almak isterim.

Teşekkürler.

• Up
  • Uzaktan eğitimden dolayı değil, kur ve vergilerden dolayı fiyatlar yüksek. Almayı düşündüğünüz bilgisayarın yurtdışı fiyatına bakıp bunu anlayabilirsiniz. 7000 civarlarına alacağınız neredeyse tüm modeller dahili ekran kartlı. Thinkpad E14/L14 - E15/L15 Ryzen 7'li modellere bakabilirsiniz. + 8 GB ram takviyesi yapıp kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel Kullanım 6000TL Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.