Bildirim
700 ad ve %100 kritik Jhin Montaj

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yukarı -
bu montage videosunu senin yaptığına %100 yürekten inananlar bu yorumu beğenebilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beğendim -
-
O menzil nedir -
Kanalın evetli olsun. -
Zaten önce zed ile anılması ve sonra da vahşi batılı kostümü gelince iyice anladım ikinci bir yasuo vakası olduğunu . bu nedir yahu ?
Kasınca Soraka da teqler -
prim kanalı iyimiş -
Op değil saldırı hızı yok ve koruyan bir takımı yoksa çok kolay focus yiyor.Dünkü yayınlarda gördüğüm kadarıyla sup seni koruyabilecek bişey olacak yoksa bittin yani zedler,rengarlar seni çerez niyetine yer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ya o illaoi ne öyle geçen karşıma geldi bi ben kestim adamı bi o kesti beni derken tank oldu iyice sonra adamı kesemez oldum ama o hala tek atıyodu çok sıkıntı bi şampiyon. Hele o kabukları insanı acaip rahatsız ediyo. Tf lerde de çok üzüyo.
quote:
Orijinalden alıntı: HYK Dizzy
Aynen ya o illaoi ne öyle geçen karşıma geldi bi ben kestim adamı bi o kesti beni derken tank oldu iyice sonra adamı kesemez oldum ama o hala tek atıyodu çok sıkıntı bi şampiyon. Hele o kabukları insanı acaip rahatsız ediyo. Tf lerde de çok üzüyo.
E'sini yemezsen ve Q'larını dodgelarsan çokta iyi değil.Ult bastığında kaç,çok hantal yetişemiyor. -
Aslında haklısın kardeşim dokungaçlarının olmadığı yerde hasarı çok yetersiz ve hantal. Önerin için teşekkür ederim.
teşekkür ederim işimiz -
bence mid olarak oynanmalı varus gibi adc rolünde iş yaptırmazlar gibi -
bence jung iyi gider
quote:
Orijinalden alıntı: ben mal adam
bence mid olarak oynanmalı varus gibi adc rolünde iş yaptırmazlar gibi
İyide varus gibi değil ki varus uzaktan dürtüyor iyi bir menzili var farm için.gankleride u suyla engelliyor.Hani mide ct pick olalak alınabilir herhalde ama karşı midi görmeden alırsan zedler,yasuolar,fizzler öper gibi geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: syberr2112
quote:
Orijinalden alıntı: ben mal adam
bence mid olarak oynanmalı varus gibi adc rolünde iş yaptırmazlar gibi
İyide varus gibi değil ki varus uzaktan dürtüyor iyi bir menzili var farm için.gankleride u suyla engelliyor.Hani mide ct pick olalak alınabilir herhalde ama karşı midi görmeden alırsan zedler,yasuolar,fizzler öper gibi geliyor.
Yasuo çok fena ctler gibi görünüyor.
Şampiyon twitch gibi olacak bence seni koruyabilecek bir takımın varsa taşırsın yoksa leş yani.Vuruşun krit gelmezse kitede yapamıyorsun.Ama u sunun son mermisiyle iyi baron çalınır :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qq ne demek
- tft en iyi komp
- mobile legends sevgili olan herolar
- yonca yeşili malphite
- lol nick önerileri
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X