Şimdi Ara

700 ad ve %100 kritik Jhin Montaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yukarı
  • bu montage videosunu senin yaptığına %100 yürekten inananlar bu yorumu beğenebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendim
  • O menzil nedir
  • Kanalın evetli olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten önce zed ile anılması ve sonra da vahşi batılı kostümü gelince iyice anladım ikinci bir yasuo vakası olduğunu . bu nedir yahu ?

• Kasınca Soraka da teqler
  • prim kanalı iyimiş
  • Op değil saldırı hızı yok ve koruyan bir takımı yoksa çok kolay focus yiyor.Dünkü yayınlarda gördüğüm kadarıyla sup seni koruyabilecek bişey olacak yoksa bittin yani zedler,rengarlar seni çerez niyetine yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya o illaoi ne öyle geçen karşıma geldi bi ben kestim adamı bi o kesti beni derken tank oldu iyice sonra adamı kesemez oldum ama o hala tek atıyodu çok sıkıntı bi şampiyon. Hele o kabukları insanı acaip rahatsız ediyo. Tf lerde de çok üzüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: HYK Dizzy

Aynen ya o illaoi ne öyle geçen karşıma geldi bi ben kestim adamı bi o kesti beni derken tank oldu iyice sonra adamı kesemez oldum ama o hala tek atıyodu çok sıkıntı bi şampiyon. Hele o kabukları insanı acaip rahatsız ediyo. Tf lerde de çok üzüyo.

E'sini yemezsen ve Q'larını dodgelarsan çokta iyi değil.Ult bastığında kaç,çok hantal yetişemiyor.
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısın kardeşim dokungaçlarının olmadığı yerde hasarı çok yetersiz ve hantal. Önerin için teşekkür ederim.

• teşekkür ederim işimiz
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    bence mid olarak oynanmalı varus gibi adc rolünde iş yaptırmazlar gibi
  • bence jung iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: ben mal adam

İyide varus gibi değil ki varus uzaktan dürtüyor iyi bir menzili var farm için.gankleride u suyla engelliyor.Hani mide ct pick olalak alınabilir herhalde ama karşı midi görmeden alırsan zedler,yasuolar,fizzler öper gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Orijinalden alıntı: ben mal adam

İyide varus gibi değil ki varus uzaktan dürtüyor iyi bir menzili var farm için.gankleride u suyla engelliyor.Hani mide ct pick olalak alınabilir herhalde ama karşı midi görmeden alırsan zedler,yasuolar,fizzler öper gibi geliyor.

Yasuo çok fena ctler gibi görünüyor.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Şampiyon twitch gibi olacak bence seni koruyabilecek bir takımın varsa taşırsın yoksa leş yani.Vuruşun krit gelmezse kitede yapamıyorsun.Ama u sunun son mermisiyle iyi baron çalınır :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.