Şimdi Ara

700-800 lira arası babama telefon arıyorum[S3 neo aldık]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700-800 lira arası babamın işine yarayacak bir telefon arıyorum telefonu çok kullanmıycak oyundur programdır uğraşmaz sadece kamerasına önem veriyor.

bu fiyat aralığında kamerası da güzel olan telefon tavsiyelerinizi bekliyorum

benim aklımda gm discovery veya Turkcell T50 var bu cihazlar alınır mı daha iyisi varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 24 Ekim 2014; 22:00:39 >

• Eğer beğenirseniz büyük ekran butçelere uygun l625 vardır tam baba telefonu diyebiliriz gm ye bulaşmayın t50 de duşunulebilir küçük ekran ise moto g de olabilir benden bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gdmye para kaptirmayin,saglam.bataryasi uzun istiyorsaniz xperia sp bakin dussede bisey olmuyo,googleda taken photo xperia sp yaz gorselleri tarat bak kamerayi begenirseniz alin.

• gmd sağlam değil
    t50 nin kamerası iyi değil galiba, ya da bize öyle denk geldi. hatta çok kötü, belki ayarla falan düzelir dedik de uğraşmadık.
  • G2 mini ya da Moto G bakın derim.Kamera önemli diyorsanız G2 mini tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g veya quatro f1453
  • CoolStoryWriter kullanıcısına yanıt
    O fiyatların çok az üstüne çıkılarak S3 Neo alınabilir. Kamerası o segment de en iyilerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 TL civarı Telefon Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

O fiyatların çok az üstüne çıkılarak S3 Neo alınabilir. Kamerası o segment de en iyilerinden.

hocam bilmediğiden soruyorum 3neo fiyatı düşünülebilir aklıma yattı da

bu normal s3 ile neo arasındaki fark nedir sadece neo serisinin farkı nedir bulamadım bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 18 Ekim 2014; 17:49:02 >
    1.5 gb ram ve güncelleme desteği :)
    üzerinde exynos yerine qualcomm işlemci var...
    http://www.sammobile.com/2014/09/05/samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9300i-gets-android-4-4-4-update/
  • Samsung galaxy s3 neo yada galaxy grand 2 bahsettigin fiyat araliginda kamera konusunda en iyisi samsung dur.

• asus zenfone 5 olabilir performansı gayet iyidir.Xperia sp de sağlamlık konusunda iyi biraz eski bi tel ama tatmin eder.t50 falan boş geç onu s3 neo da olabilir oda iyi
    Nokia Lumia 925 öneriyorum. Kamerası iyi, telefon sağlam, yazılım akıcı ve stabil, arayüz basit ve kullanışlı, gerek konuşma olsun, gerek müzik olsun ses kalitesi muazzam. Bence tam babana göre.

Eski bir S3 kullanıcısı olarak S3 Neo tavsiye etmiyorum, bildiğim kadarıyla S3 ile aynı kasaya ve malzemeye sahip. S3'ün malzeme kalitesi zayıf, çerçeveleri soyulan, arka kapağının boyası kendi kendine çatlayan, parlak kısımları zamanla dökülen bir telefon olduğunu düşünürsek aynı akıbeti Neo'nun da yaşayabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Ekim 2014; 1:56:56 >
  • Adam kamera onemli diyor, moto g oneriyorlar. Arkadas suluk gibi yapistilar her konuya.. s3 neo babanin isini gorur hocam.

İlgilenirsen Çiziksiz Sıkıntısız Son Rom Güncellemesini Yaptım.
    1 Aylık Türkcell T50 Faturalı iki Yıl Garantili Fiyat 625 Pazarlık Payı var.
    Ankaradayım Tel 0506 726 26 25 Elden Teslim Ederim Sadece Ankara İçi.
    Kamerası İle Çekildi Daha Net Kullanılabilir.
     700-800 lira arası babama telefon arıyorum[S3 neo aldık] 700-800 lira arası babama telefon arıyorum[S3 neo aldık]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotyc1 -- 21 Ekim 2014; 0:19:30 >

• Lumia 925
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Gdmye para kaptirmayin

ablama telefon bakıyorum da, moto g satan düzgün site bulamadım diye hepsiburada'dan gmd2 bakayım dedim, DH konusuna bi girdim aman tanrım gene klasik GM sorunları. ekran sorunu pil sorunu.. bu GM adam olmaz.

en iyisi gözümü karartır tanımadığım bi siteden moto g alacam
  • 850 liraya bugün s3 neo aldık.
    GM discoveryden t50 dn kat kat iyi olduunu düşünüyorum kamerasıda zaten bu fiyata en iyilerden yorum yapn herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.