Şimdi Ara

700-750 Tl arası telefon tavsiyesi cok acil...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar ben telefon almak niyetindeyim dokunmatik olmasın istiyorum cunku dokunmatikte en kaliteli ekranda olsa ters basabilirsiniz ve insan bastıgı tusu hissetmeli şöyle parmakların hissedecek ya
    wifide olmalı ve 3g goruntulu knusma olmasada olur kamerada genelde gunduz cekimleri iyi oluyor telefonların gece cekimi iyi olmasada olur 3.2 yeter sanırım ama markadan markaya degisir nokianın 3.2si diyelim hafızada 8 gb kartlı olabilir tus takiminında mesajlasmaya uygun olması lazım ekran boyununda 2.5 ve ustu olmasıni istiyorum klavyeli olsada olur ve en son olarak isletim sistemı olmalı symbian olabilır ama digerlerıde kabulumuzdur...

•  700-750 Tl arası telefon tavsiyesi cok acil...

o fiyata bu telefon uygun dostum dokunmatik ( basmatik degil)
    5mp kamera 16gb hafıza hoş bi telefon
  • güzel telefonmuş ekran hassasiyeti nasıl
  • Kapasitif dokunmatik ekran yeterli
  • N86 almanızı öneririm. O fiyata bulabiliceğiniz telefoncular mevcut. Ya da N85 veya N79 da bu isteklerinize uygun cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N86 almanızı öneririm. O fiyata bulabiliceğiniz telefoncular mevcut. Ya da N85 veya N79 da bu isteklerinize uygun cihazlar.

Hocam N86 en az 800'den başlıyor yalnız.
  • X6 uygun cihaz 650-730 arası degişiyo fiyatı o fiyata güzel bi telefon zaten 5800 ın tamamlanmış sürümü gibi bişey hem dizaynı güzel hem kamerası ve dokunmatiği mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    1000-1500 tl telefon önerisi
    10 yıl önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N86 almanızı öneririm. O fiyata bulabiliceğiniz telefoncular mevcut. Ya da N85 veya N79 da bu isteklerinize uygun cihazlar.

Hocam N86 en az 800'den başlıyor yalnız.

Bulabilirsen al dedim zaten. Ama N85 ve N79 istediğiniz özelliklere cevap veriyor. Ayrıca N85 8GB hafıza kartı ile geliyor.
  • yorumlar için teşekkürler beyler x6yı bende begeniyorum ama kapasitif ekran derken 10 yıl önceki teknolojimi yoksa şu elektriğe duyarlı olanlardan mı? Aynı zamanda bildigim kadarıyla x6 turkiyeye daha gelmedi geldiginde fiyatı ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman01 -- 6 Mayıs 2010; 1:04:15 >
  • elektirğe duyarlı tabiki basmatik degil
  • o cok sevindim o zaman guzelmis yeniden soruyorum turkiye durumu nasıl
  • her yerde var 650 ile 730 lira arasında degişiyor 16gb hafızası var yeterli bi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

her yerde var 650 ile 730 lira arasında degişiyor 16gb hafızası var yeterli bi telefon

Nasıl her yerde var ? Piyasaya sunulmadı diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jans21

quote:

her yerde var 650 ile 730 lira arasında degişiyor 16gb hafızası var yeterli bi telefon

sen nerde yaşıyon hakkari felan mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jans21

quote:

sen nerde yaşıyon hakkari felan mı?

:))) türkiye de yaşıyorum ..sen de avrupa görmüş ve aa orada yaşamış gibi bir arkadaşa benziyorsun kibarlğın ele veriyor bunu....

ben göremedim hiç bir yerde..Çakmalar hariç...alışveriş sitelerinin hiç birinin stoğunda görünmüyor...

Çok zahmet olacak belki ama rica etsem siz nerede satıldığını yazarmısınız ?

• benim bildigim kadarıylada daha turkiyede piyasaya çkmadı varsada yurtdısından getirilmis garantisiz urunler var turkiyeye geldiginde fiyatı 1000 tlnin ustunde olur
  • antalyada oturuyorum burdaki çoğu telefon bayinde X6 16 GB mevcut yazısını görüyorum. camlarda asılı.
  • işte sana telefon kacırma bu fırsatı"http://www.bimeks.com.tr/urun/1257/111049/asus-m20-pda-black.aspx" 664 tl 700 bile değil x6 dan tek eksiği hafızası
  • abi cidden asus ne yapmıs ole ya
  • LG GC900 wievty smart.....

http://www.youtube.com/watch?v=3DkVehOv7Ak

Bu modeli incelemenizi tavsiye ederim.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.