Şimdi Ara

70 liraya htc cha cha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam dokunmatik telefon alacağım için satıyorum. Telefon ne durumdaysa aynen yazıyorum, sağlam deyipte bozuk satanlardan değilim.
    - Ekranda kılcal çizik bile yok.
    - QWERTY klavyesi olduğu için mesajlaşma programlarını kullananlar için ideal.
    - Whatsapp, facebook, facebook chat, instagram, foursquare, outlook, opera mini programlarını aktif olarak kullandığım halde
    hiçbir kasma, donma yapmıyor.
    - Şarjı bana 1 gün yetiyor ama yoğun kullanıyorsanız 1 günü çıkartmaz, akıllı telefonların çoğundada böyledir zaten.
    - Kulaklık yuvası çalışmıyor yani kulaklık takıp müzik dinleyemezsiniz.
    - Sim kartı yuvaya yerleştirdikten sonra çıkartmak biraz zor oluyor sanırım içten tırnağı kırılmış,
    devamlı sim kart takıp çıkaran biriyseniz orasını yaptırmanız gerekir
    ama ben bi kere taktımmı bir daha çıkartmam diyorsanız hiçbir problem arz etmiyor.
    - Ön kamera çalışmıyor.
    - Bataryası eski olduğu için Şarjı telefonu kurcalarken çok yavaş doluyor, tuş kilidindeyken ve kapalıyken normal hızda
    doluyor, bu diğer cha cha'lardada olan bir sorun.
    - Telefonun dahili kulaklığından ses az çıkıyor
    - Cihaz yurt dışından alınma ekranın üst kısmında at&t yazıyor. Ayrıca klavyesinde klasik harflere ek arap alfabesi var.
    - Cihaz yurt içi kayıtlı, şu an kullanıyorum zaten.
    - Telefonun dili ingilizce menüsünde Türkçe seçeneği yok ama dil paketi indirilebilir.
    Satışı sadece elden yapacağım. Gelin görün öyle alın. Telefonun herşeyini yazdım satışı yaptıktan sonra asla iade almam.
    Sadece telefonu vereceğim, şarj aletini diğer telefonumda kullanacağım için veremiyorum. Girişi standart mini usb 4-5 liraya alırsınız.
    Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     70 liraya htc cha cha 70 liraya htc cha cha 70 liraya htc cha cha 70 liraya htc cha cha 70 liraya htc cha cha 70 liraya htc cha cha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.