manyak bi silah hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim..
bu item değil item ötesiinin ötesinin ötesi
cok guzel bı ıtem hayırlı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: KEDIS2MI7
KARdesım senı kırmak ıstemem ama yalan yanlıs resımler koyma o car senın deıl..... forumlardan calıntı resımlerle konusma.. o item 1 kiside war oda ARES te bizim cafe sahabinde oda 3 carida warior 3undede ayni silah oldugu icin korkmadan basti!!!
gel len x e uyuz uyuz yazma..
ss deki charı gözüne sokayım.. cekemeyenler kahrolsun
Mükemmel bir item.Helal olsun
ya 30 oldu +8 bastın anladık 100 tane topic acmaya kararlımsın istersen evine gelelim tebrik etmeyee +9 basarasan kim bilir neler yaparsın lol dua ette soyulma
güzel olmuş şanslısın gerçekten... iyi pk lar :)
waşşşşş
Çok güzel item görünüşüde mükemmel güle güle kullan
koçum benim benimki yemezdi basmaya :D
bildigim kadarıyla "connot be traded,sold or stored" itemler + basmak için anvile koyulamıyo ole olsaydı gorev takılarıda + basılırdı bu itemler zaten +8 olarak alınıo.herkesde sallamış bende +4 de yakmıştım fln diyeee
Bizim Bıçak +4e Geçmez.. Elalem +8 Yapar
Helal Olsun Tebrikler ... Gule Gule Kullan
Süper bir item sanada yakışmış hayrını gör
quote:
Orjinalden alıntı: mur4tt
bildigim kadarıyla "connot be traded,sold or stored" itemler + basmak için anvile koyulamıyo ole olsaydı gorev takılarıda + basılırdı bu itemler zaten +8 olarak alınıo.herkesde sallamış bende +4 de yakmıştım fln diyeee
bilip bilmeden konuşma görev silahları +8 olarak verilseydi +70 level olan herkes 70 silahını takardı eline .saçma sapan konuşuyosun
quote:
Orjinalden alıntı: generals_
quote:
bilip bilmeden konuşma görev silahları +8 olarak verilseydi +70 level olan herkes 70 silahını takardı eline .saçma sapan konuşuyosun
bak itemin altında "connot be traded,sold or stored" yazıo bu görevlerden alınan takıların üzerindede bu yazı yazıo eger 70 silahına +basılıyorsa görev takılarınada basılır ama gorev takıları +basılmak için konulmuyor kutulara oynatamıosun yerinden.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: generals_
quote:
bak itemin altında "connot be traded,sold or stored" yazıo bu görevlerden alınan takıların üzerindede bu yazı yazıo eger 70 silahına +basılıyorsa görev takılarınada basılır ama gorev takıları +basılmak için konulmuyor kutulara oynatamıosun yerinden.
ya üff saçma sapan konuşma takıların üstünde craft item yazıo craft itemlar + basılmaz görev takıları armor of dest. fln ama görev silahları upg. bi item dır + basılır saçma sapan konuşma oyunu ören önce sen
tek kelime süper o görevi başardığıniçinde tebrikler ve casaretin için büyük bi alkışsüpersin paso pk hadi
quote:
Orjinalden alıntı: koraykryyy
tek kelime süper o görevi başardığıniçinde tebrikler ve casaretin için büyük bi alkışsüpersin paso pk hadi
allah razı olsun arkadaslar. bazı parazit yapanlar var gerci ama bebe diyelim onlara
sizede şans güler inşaallah
syg,
quote:
Orjinalden alıntı: izo
gecen ay +8 raptor +8 toto +8 graham basmıtım hiçbiride gecmedi bir kere bile..onun verdigi cesaret ve anvilin bos olması yetti.
sanki gececek gibi hissettim ama önden düz +3 raptor ve düz +1 graham yaktım. trina kullandım tabi
gecmeseydi sasırırdım o kadar ümitli baktımki))) dedigin gibi x de sadece bende var +8 görev ms +7 bile bir kac kişide var
+8 giga dan daha iyi oldugunu sanıyorum sizce?
Dostum item basma sıralamanı söylesene var bir açıklık
ve eskiden sword of gozzzy +7miydi ? yada +6dan mı +8 yaptın. Aynı zamanda graham+raptor (2 failed + 2 succeeded) Sword uniqe olduğundan bastığında aynı zamanda paran gidiyor öyle görülüyor ki ilk bastığın gibi geçmiş ?