allah razı olsun arkadaslar. sevinçliyim tabi biraz ama itemlerim eksik iron necklace ve we var. iron necklace yi verip dual roc wp ske we alabilirmiyim acaba.. o zaman char tamam sayılır. + ya gerek yok uniqulerde simdilik
+8 gigamı sen o itemi basmışşın +8 gigamı düşünür adam hem 184 ap :D hem 8 str bonus var atak hemen hemen raptorla aynı + slow daha ne istiyon looo istelik tek sende avr sanırım
bende +7 si war , giga onun yanında hiç bişe kalır ..iyi bi tercih yapmışın 70 gorewınde... hayrını gor
quote:Orjinalden alıntı: izo allah razı olsun arkadaslar. sevinçliyim tabi biraz ama itemlerim eksik iron necklace ve we var. iron necklace yi verip dual roc wp ske we alabilirmiyim acaba.. o zaman char tamam sayılır. + ya gerek yok uniqulerde simdilik İron Necklace e Dual RoC,Wp,Ske belt,We hayatta alamazsın +8 basmanın verdigi coskuyla biraz uctun
cok saolun arkadaslar. in e teklif gelmişti dual roc ske wp we olarak o zaman vermedim ama item bulamadım baska satıcam mecburen
ABİ BENDE XİGENON DA OYNUYORUM HEP ELİNDEKİNİ SORMAK İSTEDİM AMA Bİ NASİP OLMADI SÜPER MİİŞŞ GERÇEKTEN TEBRİK EDERİM SÜPERRR
eyw. arkadaslar umarım sizinde yüzünüz güler oyunda item yok ezigiz daha eksiklerim dual roc, ske, we wp bunlarda olduktan sonra iş beceriye kalıyor