Şimdi Ara

70 ekran Flat Telefunken arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 ekran Flat Telefunken televizyonumuz birden bire kendi kendine kanal değiştirmeye başladı.Kanallar geriye doğru birer birer iniyor 8-7-6 gibi.Bununla ilgili bir fikri olanın yardımını bekliyorum.

• Tv Kumandasının pilini çıkarıp denediniz mi?
  • denedim kardeş pillerini çıkardım.tv kendi kendine kanal değiştiriyor kapalıyken kendi kendine açıılıyor
  • Kumandadan olabilme sansi var ama arkadas denedigine gore kumanda değil tv nin kanal değiştirme düğmesi takılı kalmış gibi. Düğmeyle biraz oynanirsa düzeleceğini tahmin ediyorum. Bizde öyle problemle karşılaşmıştık zamanında.
  • düğmenin takılı kalmasıyla ilgili değil çünkü devamlı olmuyor kafasına göre bazen arka arkaya bazen uzun bir süre olmuyor
  • Bence de program geriye gitme tuşunda bir sorun var takılmış gibi.Demekki arada temas ediyor arada etmiyor.Devreye girince de TV kendi kendine açılıyor.
  • televizyonu servise verdik 3 gün kaldı hiçbir arıza yoktur diye getirdiler eve geldi yine aynı arıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkladaşım belki komik gelecek ama, buna benzer bir durumu bir arkadaşımdan duymuştum. Aynı şey tüketicinin başına gelmiş meğerse yan dairedeki komşusu uygun bir kumandayla kafa bulmak için oynayıp duruyormuş. Sizin haberi okuyunca epey zaman önce duyduğum bu olay geldi aklıma. Bakın bakalım etrafta size böyle şaka yapacak birisi varmı?
  • yok kardeşim etrafta ev yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebessum -- 23 Aralık 2006; 23:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.