Şimdi Ara

70 binlerde ki inşaat mühendisliklerinin sıralaması nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontenjan artışlarını göz önüne alırsak nasıl bir değişim olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 700 kişi kontenjan artmış. Yardım lütfen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 binlerde
  • Güncel

• Up

• Hocam 70k dan 75 e felan atabilir bence. hatta 80 bile olabilir. Çok acayip düşüşe geçti mühendislikler o tarafta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamerbunny

Hocam 70k dan 75 e felan atabilir bence. hatta 80 bile olabilir. Çok acayip düşüşe geçti mühendislikler o tarafta.

Hocam geçen sene Çanakkale 18 Mart Üniversitesi inşaat yeni açılmış 94k ile almış. Burası bu sene ne olur sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bitutamumut

quote:

Hocam 70k dan 75 e felan atabilir bence. hatta 80 bile olabilir. Çok acayip düşüşe geçti mühendislikler o tarafta.

Hocam geçen sene Çanakkale 18 Mart Üniversitesi inşaat yeni açılmış 94k ile almış. Burası bu sene ne olur sizce?

Daha da düşer hocam hele 100 kbandı çok fena düşüş yaşıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bitutamumut

quote:

Daha da düşer hocam hele 100 kbandı çok fena düşüş yaşıyor.

Hocam ama yeni açılmış geçen sene çevre iller 75-80 arasında bu 94k. Yine de düşer mi diyorsun

• kardeş kontenjan artışını nerden öğrendin inşaat mühler için ayrıca okul okul bu artışlar yazıyor mu ? yazıyorsa senin için iyi bir tahmin yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan yukardaki okulların kaç kontenjan arttığını bulabilmek itü yıldız boun felan seni etkiler yoksa 18 mart 90 k diyorsun seni etkilemez ondaki değişiklik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTexas

kardeş kontenjan artışını nerden öğrendin inşaat mühler için ayrıca okul okul bu artışlar yazıyor mu ? yazıyorsa senin için iyi bir tahmin yapabilirim

Burdan baktım hocam.http://salimunsal.blogspot.com.tr/2017/06/universite-kontenjanlarnda-ne-oldu-ne.html?m=1

Ama sadece inşaat kontenjan artışına bakmayın hocam. Tıp artmış, mimarlık artmış, diş artmış, ftr artmış hemde %20. Bunlar hep domino etkisi yapar bence.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitutamumut kullanıcısına yanıt
    evet kardeş demin ben de baktım tek tek klavuzdan ben en az 8 bin değişeceği düşüncesindeyim senin sıralamanda . Ama sürprizler de mümkün
  • Bitutamumut kullanıcısına yanıt
    Ama şunu söylemeliyim ki tıptaki artış %10 inşaatta %6 yazıyor ben de inceledim ve çok çok aşırı bir artış olduğunu söyleyemem . Ama yine de etkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTexas

Ama şunu söylemeliyim ki tıptaki artış %10 inşaatta %6 yazıyor ben de inceledim ve çok çok aşırı bir artış olduğunu söyleyemem . Ama yine de etkiler

Yani hocam 94k da ki okul 102k bile olabilir diyorsun.

• Güncel

• hacettepe geomatik ne olur acaba gecen sene 75k ile almış 10 kisilik bir kontenjan artışı var 80k olurmuki?
  • Alashas A kullanıcısına yanıt
    Konu içinde konu mu olur hocam . Soruna gelirsek o bölümün toplam kontenjanına bakmak gerek. Büyük ihtimal onda artmıştır. 90 bine kadar yolu var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.