Şimdi Ara

70-90k arası mühendislik yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa bir yıl mezuna kalıp 50-60k yapmak mı mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arada eger ikiside ingilizce egitim veriyorsa hicbir fark yoktur ornegin ben celal bayar da okuyorum bilgisayar okulda en kotu yerde mezun olan hocamız deu dan mezun odtü itü bilkent mezunları da var demek istedigim eger ortalamanın usutunde bi egitim istiyorsan burda barem ingilizce ingilizce egitim veren yerlerden mezun hocalar lazım
    ha ben odtü var diye sevinirim odtülü MİT li hoca var diye sevinir orası ayrı bisi imkanlar dahilinde ayrıca sakarya mezunun ac kalamaz istanbuldan cok ekmek yer tecrübeyle sabit bunlar cok iyi yerden mezun olmayıp +10 bin para kazanan muhendis gordüm sallama hocam kısacı ornekleri gozlerimle gordum ben maddi acıdan fark yok diyorum
  • Mantıklı değil 50-60 k lık bir mühendşslik ile 70-90 klık mühendislik arasında fark yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümüne ve şehrine göre değişiklik gösterebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası 50-60k ve 80-90k arasında bence fark var yani bi gebze teknik üniversitesini bir de sakaryayı düşünürsek gebze açık ara farkla kazanır bu mücadeleyi ama eğer mezuna kalmak istiyorsan hedefini 50k civarında değil yapabileceğimin en iyisi olmalıyım diyip 20 30k civarında tutmalısın

• Arasında gayet bir fark var. Ege, Gebze, Gazi ile Cbü, ktü, sakarya arasında farklar var, hem şehir hem eğitim açısından.

• JesterKafa kullanıcısına yanıt
    İstediğim bölümlerin ikisede Eskişehir de. Sıralama farkı var sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lolumsu1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 20-30k civarında yapabilecek kapasitede olsam mezuna bırakırım zaten ama çalışmak beni çok yoruyor

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Ah be kardeşim çalışmak emin ol sene içerisinde hepimizi yordu ki mezuna kalırsan psikolojik olarak seni daha çok yıpratır o zaman sağlığın için de en iyisi bu sene istediğin üniversitelerden tutturabilmen. Umarım başarırız. Allah yardımcımız olsun

Hocam nasıl bir imla hatası yapmışsın ya zincirleme.50-60k için mezuna kalınmaz.Çalışmak yoruyor demişsin.Sende biraz pesimistlik de sezdim elinden geleni yapmaya bak sen.

• lolumsu1 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 12 yim yeni bir şehire yerleştik bu yıl. Sosyal hayatım sıfır. Hiç evden çıkmadım okul dışında. Mezuna kalırsam evden çıkma sebebim ekmek almak olur herhalde. Bir nevi bende mezun senesi geçirdim. İnşallah yaparız be hocam kurtulalım artık

• Hocam Eskişehir yazmayı düşünüyorum 90k gelse de 50k gelse de

• JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Genelde dikkat ederim ama olmamış bu sefer

Murphy's kanunu hocam iyi olma ihtimali olan ne varsa hep çöpe gitti. Mühendislik olduğu için herkes "Kendini geliştir yeter moruq" diyor. Bende kararsız kaldım

• Kalınmalı bence. Ben kaldım işte basit örnek. 80k dan bıraktım mezuna. 50k üstü okullar arasında bir fark yok hepsine aynı gözle bakılıyor. Bazıları bunu İTÜ ODTÜ Bilkent diye sınırlıyor ama bence o kadar da değil. 45-50k üstü mühendislik okunmaz

• Hocam abim İzzet baysalda makineyi bitirdi kuzenim odtü maden den mezun ve bir arkadaşım tobbda bilgisayar muh. okuyor bana genel olarak Odtü Itü Boun gibi yerlerde bok mühendisliği bile okusan cok iyi diyolar.Çünkü eğitim olarak bu okullar dışında çoğu yer vasat illakı bunlar dışındada eğitimi iyi olan yerler vardır ama bu saydiklarim gerek türkiye olsun gerek dünya çapında olsun marka yapmis üniversiteler.(Nekadar dünya çapında hatrı sayılır yerlerde olmasalarda).Yani diyeceğim şu ki bu üniversitelerden birini kazanamıcaksan boşuna mezuna bırakıp hem kendine hem ailene maddi manevi zarar verme.50-60 arası gitcegin okuldaki egtimle suanki gitcegin okuldaki egitim Odtüden itüden iyi olmaz yani oyüzden boyle bi hata yapma Lisans eğitimin bittikten sonra yüksek lisans ve 3. bi dil ile Odtüden mezun olmuş biri ile aradaki farkı coktan kapatmış olup onun önüne bile geçebilirsin yeterki iste

• arada eger ikiside ingilizce egitim veriyorsa hicbir fark yoktur ornegin ben celal bayar da okuyorum bilgisayar okulda en kotu yerde mezun olan hocamız deu dan mezun odtü itü bilkent mezunları da var demek istedigim eger ortalamanın usutunde bi egitim istiyorsan burda barem ingilizce ingilizce egitim veren yerlerden mezun hocalar lazım
    ha ben odtü var diye sevinirim odtülü MİT li hoca var diye sevinir orası ayrı bisi imkanlar dahilinde ayrıca sakarya mezunun ac kalamaz istanbuldan cok ekmek yer tecrübeyle sabit bunlar cok iyi yerden mezun olmayıp +10 bin para kazanan muhendis gordüm sallama hocam kısacı ornekleri gozlerimle gordum ben maddi acıdan fark yok diyorum
  • Kendi kararını kendin vermelisin. Eğer çok istiyorsan o bölümü yaz ve git.
  • Hocam aslında Sakarya bilgisayar da düşünüyorum. Sıralama olarak biraz altta kalıyor ama hrp iyi yorum okudum. Denildiği kadar var mı? Bildiğim kadarıyla sakarya ingilizce değil

sakarya ıngilizce olsa eminim ilk 50k goz kırpar
  • Hocam işte o seviyede değilim yoksa kim istemez ODTÜ İTÜ gibi yerleri. Bende hem maddi hem de manevi olarak yıpranmamak için bu yıldan gitmek istiyorum ama ya pişman olursam ya bölüm istediğim gibi değilse? Bu yıl sınav için cidden emek verdim ama yeterli olduğumu düşünmüyor ve üniversite kazanmayı hak etmediğimi düşünüyorum.

Ayrıca özel değilse hocam abiniz ODTÜ maden mezunu dediniz acaba şu an napıyor açıkçası bende ODTÜ ya da İTÜ maden düşünüyorum ara sıra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.