Şimdi Ara

70-85 obp ile ilk 20 k giren varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl ders çalıştınız ve kaç k geri attı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kars kafkas tıpa son giren adam bak yök atlas verisi konu açma artık
    70-85 obp ile ilk 20 k giren varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet video dersleri ve video çözümlü soru bankalariyla dersaneye gitmeden calistim. Obp 70. Ham 5k. Yerlestirme 9k. TM

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 16 Ağustos 2019; 12:38:1 >
  • Liseden mezuniyet yılı o troll kardes sınav yılı 2019 mal mal konular açma artık

• Obp : 85,6 11900--- 13 400 (say)

• YüksekDozKakao kullanıcısına yanıt
    Tebrikler ederim hocam.Hangi kaynakları çözdünüz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TM-1 100 BİN OLUR MU?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt Matematik - Bilgi Sarmal SB, Acil deneme
    Tyt Türkçe - Benim Hocam video dersleri ve denemeler (HızveRenk, Yayın Denizi dil bilgisi denemesi)
    Tyt Sosyal - Çözüm 3D deneme

Ayt Matematik - Bilgi Sarmal SB, Karekök Çözümlü Deneme
    Ayt Edebiyat - Doping Hafıza, Benim Hocam video dersleri, Lmt SB, Palme Sb, A Yayınları Sb, Lmt Deneme, Bilgi Sarmal Deneme

Ayt tarih, cografya, tyt-ayt geometri ve tyt fen calismadim.

En büyük pişmanlığım geometri ve tyt fen çalışmamak

• Obp 77 ham 2.5k yerleştirme 4.7k son 4 ay az çalıştım yoksa daha iyi de olurdu.

Çalışmaya ne zaman başladınız? çalışırken bir gününüzü veya haftanızı nasıl geçiriyordunuz ? Bende evde çalışacağım ona göre kendime program hazırlayacağım? Birde olmazsa olmazım dediğiniz kaynaklar ? Şimdiden teşekkür ediyorum?

Ben de sizin gibi dershaneye gitmiyorum hocam.Size zahmet olmazsa netlerinizi ögrenebilir miyim? 5k cok iyi biraz daha kasılsa 3k ile en iyi hukuk fakultesi Ankara hukuk'a gireriz.

• Up

• 2018 de 2k daydım, netlerim tyt 83-84 ayt 57 civarıydı
  • Arkadşaım 7k yaptı 76 obp ile

• 70-85 obp ile ilk 20 k giren varmı?

• dangersali D kullanıcısına yanıt
    Ocak Şubat gibi başladım tam olarak çalışmaya. Son aya kadar sabahtan akşama kadar bir arkadaşımla birlikte kütüphanede, daha sonra son ay zaman kaybı olmaması için ve edebiyatı evde daha iyi çalıştığım için uyanır uyanmaz evde çalışmaya başlayıp uyuyana kadar çalışmıştım, odamdan sadece denemelere gitmek için ve ihtiyaçlarımı görmek için çıkıyordum. Olmazsa olmaz kaynaklarım matematik için Bilgi Sarmal soru bankaları, edebiyat için Limit soru bankası, dil bilgisi için de Yayın Denizi denemeleri çok yararlı oldu.

• "Millet bilinçlendi" diye espriyle karışık bence doğruluğu da bir parça olan bir klişe laf vardır hocam,iyi biliyorsunuzdur.2020 gibi 3 milyona yakın adamın katılacağı hem de 2019 fen liselilerin yarısından daha fazlasının katılacağı bir güruh karşısında 2kya girmek için o netler yetecek mi?

3 milyon adamı görünce gözü dönecek olan OSYM ağır bir sınav hazırlar,ben de o sınavda dökülür paramparça olurum gibi geliyor.Hayırlısı olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 18 Ağustos 2019; 1:50:40 >
  • 90 var olur mu
  • Valla 2018 de ben de böyle bir sıralama beklemiyordum,15 20 binlik hukukları dahil ciddi ciddi araştırıyordum, görünce şok oldum zaten, ayt matematik beni kurtardı
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 4
    https://hizliresim.com/qAvgoq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.