Şimdi Ara

70.000 sıfır mı 50.000 ikinci el mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin tavsiyeniz ne hocam şöyle bakınca çok bir tercih yok focus - astra - octavia - mazda3 - peugeot 2008 harici sedan , suv eğer fr çok genç işi durmasa düşünmem alırım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona da baktım fakat baz paket boş geldi bana baya haksız mıyım yoksa superb çok güzel araç ayrıca segmenti d

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerusalema

Ona da baktım fakat baz paket boş geldi bana baya haksız mıyım yoksa superb çok güzel araç ayrıca segmenti d

Baz paket fena değil ya idare eder, fr çok sert bir araç superbde oldukça yumuşak bir araç ikisinide test et hatta elantrayıda test et öyle karar ver bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta octaviaya bakmaya gitim (2. El alıcam ama sırf içinde rahat edrmiyim diye denemek için gittim),rahat ettiğim birkac modelden biriydi,uygun fiyata bulabilirsem bu aralar bakınıyorum dizel otomatiğine,yada i30 düşünüyorum 2015 sonrası dct şanzımanlı dizel( bu aractada inis binişlerde sıkıntı cekmedim),bir ara 50-55 lik 2.ellere bakarken guiletta/ds4/lancia deltaya bakıyordum (parasına göre bindiğim arac yakışıklı,farklı birşey olsun diye)fakat limitimizi 75 bin tlye artırınca bir anda model değişikliğine gitme ihtiyacı hissetim,daha donanımlı ve içinde rahat edebileciğim bir araç olsun istedim ,şimdide bu 2 araç arasında kaldım,umarım sizde belirlersiniz modeli ...

• Umarım ,ben 70.000 lira gibi bir rakama dolu bir araç istiyorum fakat piyasa çok arttı aile olduğum için sedan veya suv istiyorum bu parayada baz donanımlar var

• Aileye hitap edecek aracın sedan ve suv olmasına rağmen leon aklımı çeliyor hala

• 50 bıne 2. el alsan 5 yıl sonra 35e satacaksın, 50 bıne sıfır alsan 5 yıl sonra 50 bine satacaksın sıfır alman mantıklı
  • Hocam haklısında 70.000e c segmenti yarı dolu araçlar bir tek leon gırtlak ve de boş d segmenti araçlar var karar vermek çok zor bu fiyat bandında alınacak araca

• 308 al genis arac lazim degilse lazimsa octavia

• Engelli indirim hakkına sahipseniz tabi ki 0 alın. Bir sonraki 5 yılda 1 sınıf yükseltme şansınız var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Octavia ne kadar dolu olur 70.000₺ onun yerine superb mantıklı mı boş u tabii

• İlk önce şunu söyliyim, engelli raporuyla aldığın araca, rapor sahibi ölene kadar mtv odemiyorsun (5 yıl da olabilir) sigorta ve kaskoda indirim uygulanıyor. O yüzden kesinlikle sıfır almalısın. Aynı şekilde bende raporla araç alıcam 1 yıl içinde ve senin gibi araba bakıyordum. Benim arada kaldıklarım cıvic, jetta, Octavia ve, elantra. Bunlardan en yakın geleni Octavia. En iyisi jetta. Cıvic hoş araba konforlu ama uzak doğu arabalarının firen sistemleri hoşuma gitmiyor. Şuan ki arabam era. Ve hayattan bezdirdi frenleri. Konfor da yok zaten :) bi ara araba arızalandı Octavia kiraladık uzun yol için,dünyaya yeni gelmiş gibi hissettim kendimi :) wolksvagen arabaları zaten bambaşka. Benim favorim. Ama kendisi de parçası da pahalı. Bi de biri bana corolla bak dedi ama hiç bir bilgim yok o tarafta.

• Jetta bana kalırsa en iyisi değil nihayetinde eski nesil motor kullanıyor octavia banada cazip geliyo leon ve mazda3 ile bugün superb baktım pazarlıksız 1.4tsi ilk paket +sunroof+led paket + 6,5" ekran 76-77 gibi bir rakam oluyodu bana baya iyi geldi bu fiyat ama bilemedim arayıp net bilgi alıcam yarın

• quote:

Sonuç olarak c segmenti her şeyden azıcık var hiçbir şeyden tam yok bunun farkındayım 4 kişilik bir aile için octavia makul duruyor 308 dar hacimli dediğiniz gibi birde peugeot 2008 lerde indirim varmış suv segmentte aklıma girmedi değil o da şuan

Ben kampanyadan 2008 aldım ama araç dar.
    4 kişi sıkıntı olabilir, test edip denemeniz lazım.
    C segmentinde Leon fr donanım ve tasarım olarak çok iyi.
    Leon style deseniz 308 derdim ama fr olunca işler değişiyor.
    Ben olsam Leon fr alırdım, yaşla alakası yok Leon daha mantıklı.
    Konfor beklentim varsa belki Megane 4'e yönelirdim.

• Superb e ne diyosun hocam sunroof+led+6,5" ekran ilk donanım 76-77 gibi bir rakama tekabul ediyor

• quote:

Superb e ne diyosun hocam sunroof+led+6,5" ekran ilk donanım 76-77 gibi bir rakama tekabul ediyor

Bu fiyata başka araba düşünme zaten. Engelli indirimini de sordun mu. Sana ne kadara mal olacakmış.

• ÖTV indirim hakkınız varken 2. El düşünmek mantıklı değil.

• pisrabbit kullanıcısına yanıt
    henüz aramaya fırsatım olmadı en yakın zamanda öğrenip yazıcam buraya
  • sıfır almakta karar kıldım ve merak ettiğim diğer konu tecrübeli arkadaşlar aralık sonuna kadar araçlarda nasıl bir indirim olur bekleyeyim mi biraz daha çünkü kampanyalar gelmeye başladı yavaştan devamı ne olur sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.