Şimdi Ara

7 yıldır dh üyesiyim sadece 1 arkadaşım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

üzülmelimiyim yoksa genel bir durummudur? o bir kişiyide tanımıyorum

edit: dhnin asosyal yuvası olduğunun ispatıdır.

ben 100 gündür üyeyim hiç arkadaşım yok çok yanlızım. Dh'de de aradığımı bulamadım bırakmayı düşünüyorum

hocam burası zaten arkadaşlık sitesi değil takılmaca sitesi arkadaşın dediği gibi arkadaş eklemenin bir mantığı yok zaten foruma derdini yazarsan cevablar oaraya gelir bir kişiye değil herkese yazıyosun.

benim arkadaşlık beklentim yok müdür burdan sadece aradığımı bulamadım henüz. Çoluk çocuk ve boş insan çok var burda. Çocuk çocuk olur eyvallah olmasın demiyorum herkesin takılmaya hakkı var ama çok saçma muhabbetler dönüyo. Adminler olmaması gereken konuları yayında tutup olması gerek konuları yayından kaldırıyo falan. Neresinden bakarsan bak saçmalık.

• Valaha ben 2-3 kişiyle tanıstım ama uydu teknolojileri bölümleri hakkında konusunda konuşuyoruz,ama senlede tanışırız istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik Bilgileri Katılım zamanı: 25 Mart 2005

Benimde arkadaşım yok lan
  • 2011'de üye oldum 3 aydır aktifim arkadaş yok yukarıda ki arkadaş 8 yıl hiç mi birisiyle tanışmadın @bjkamil
  • bende 7 yıllık üyeyim 18 tane var çoğu da eski kültür bilim futbol bölümünden. Az kişinin takıldığı böllümlerde çok yazarsanız çok arkadaşınız olur.
  • Arkadaş ekleyince noluyo ki

Edit: 106 gündür üyeyim 17 arkadaş var Ama daha ne işe yaradıklarını çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikacan -- 23 Ağustos 2013; 11:45:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

2011'de üye oldum 3 aydır aktifim arkadaş yok yukarıda ki arkadaş 8 yıl hiç mi birisiyle tanışmadın @bjkamil

yok valla sevgilim bile yok yalnızlıktan ölücem lan
  • ilk üyeliğim 2003 civarıydı heralde 3 kere sınırsız yedim 1 değil 2 değil tam 3, bu üyelikle de son 1 senede onlarca ban yedim sınırsıza doğru koşuyor her neyse konuya geleyim hala 1 tane samimi olduğum adam yok forumda halada akıllanmadım yakında bu da sınırsız yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

ilk üyeliğim 2003 civarıydı heralde 3 kere sınırsız yedim 1 değil 2 değil tam 3, bu üyelikle de son 1 senede onlarca ban yedim sınırsıza doğru koşuyor her neyse konuya geleyim hala 1 tane samimi olduğum adam yok forumda halada akıllanmadım yakında bu da sınırsız yer

hocam profilimin altındaki renkli kutucuklar neyin nesi? dün yoktuda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

ilk üyeliğim 2003 civarıydı heralde 3 kere sınırsız yedim 1 değil 2 değil tam 3, bu üyelikle de son 1 senede onlarca ban yedim sınırsıza doğru koşuyor her neyse konuya geleyim hala 1 tane samimi olduğum adam yok forumda halada akıllanmadım yakında bu da sınırsız yer

hocam profilimin altındaki renkli kutucuklar neyin nesi? dün yoktuda.

sıkı dostumdur o kutucuklar sürekli 4 e kadar biriktirip ban kazanırım
  • Aga yeni başladım qanq olaqmi 10 k lazımda

• dh de arkadas şeysi olduğunu yeni öğreniyorum
  • arkadaş listesini kullanmadığım için konuştuğum insanları hep unutuyorum

• :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

üzülmelimiyim yoksa genel bir durummudur? o bir kişiyide tanımıyorum

edit: dhnin asosyal yuvası olduğunun ispatıdır.

ben 100 gündür üyeyim hiç arkadaşım yok çok yanlızım. Dh'de de aradığımı bulamadım bırakmayı düşünüyorum

Senle Ark. olmak İstedim face linki Atmadın :D
  • 1.5 yıldır üyeyim 6-7 arkadaşım var.
    3 tanesini gerçek hayatta tanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 24 Ağustos 2013; 19:59:44 >
  • bu kadar asosyallik olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.