Bildirim
7' tablet pc dokunmatik panel ve lcd ekran
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
marka model versiyon v.s. farkeder elbet.. _____________________________ -
Markasa ARTES İ701 bunun için varmıdır acaba _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mesut2734
Markasa ARTES İ701 bunun için varmıdır acaba
Neden servisimize ulaştırmıyor sunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Artes Teknik Destek.
Her türlü teknik sorununuzda danışabilirsiniz. -
dokunmatik panel ve ekran değişiminin fiyatı ne kadar olur? _____________________________ -
quote:
dokunmatik panel ve ekran değişiminin fiyatı ne kadar olur?
İkisi birlikte 50 USD + KDv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Artes Teknik Destek.
daha ucuz olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut2734 -- 3 Temmuz 2012; 11:29:17 >_____________________________ -
quote:
daha ucuz olmaz mı?
Tablet PC nin içindeki en pahallı parçalar , ister iseniz yurt dışındaki sitelerden kontrol edebilirsiniz en düşük alabileceğiniz fiyat 45-50 USD
Sadece yardımcı olmak için belirlemiş olduğumuz fiyatlardır, amacımız fırsatçılık değildir.
Tek Ekran veya touch panel olsaydı 30 USD ye sorunu çözebilirdik. Ama ikisi birden normalde 60 USD yapıyor, biz 50 USD ye sorunu çözüyoruz._____________________________ Artes Teknik Destek.
tamam size nasıl göndericem tableti ? _____________________________ -
info@artescorp.com adresine mail atarsanız size oradan iletişim bilgilerini gönderebiliriz. _____________________________ Artes Teknik Destek.
tamam da ödemeyi nasıl yapıcam? _____________________________ -
quote:
tamam da ödemeyi nasıl yapıcam?
Kredi kartı veya havale olabilir
ama ben sadece kapıda ödeme yapabilirim _____________________________ -
quote:
ama ben sadece kapıda ödeme yapabilirim
Sanırım ayarlanabilir, ama 10 TL masrafı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 4 Temmuz 2012; 5:12:36 >
Dokunmatik ekran nedir? LCD Panel nedir?
Ben de geçen hafta aldığım Artes D708'in orijinal koruyucu filminin altında kalmış, sinirimi bozan bir hava kabarcığını çıkarmak için iteklerken, ekranını köşesinden çatlattım.
Ekran görüntülerinde herhangi bir sorun yok, ancak üst sağ köşede oluşan çatlak hizasında dokunmatik ekran dokunmalara cevap vermiyor. Orta ve alt bölümler normal çalışıyor. Üst tarafta işlem yapmam gerektiğinde, tableti 180 derece döndürüp dokunmatik işlem yapabiliyorum.
Bu duruma göre ben paneeli değil de dokunmatik ekranı mı çatlatmış oluyorum?
Artes Teknik'deki arkadaş ne yapmam konusunda yönlendirebilir mi?
Teşekkürler._____________________________ -
sayın artes teknik servis ve arkadaşlar benimde tabletimin üst ekranı çatladı acaba ne kadara tamir olur şimdiden teşekkürler _____________________________ osman şeker -
arkadaşım konu hala güncelse bende 7 inç bir tablet ekranı var sana 30-35liraya bırakabilirim _____________________________ -
Selam, 7" ekranla ben ilgilenebilirim..
Musait olursan fotoğrafını paylaşabilir misin?Benim söktüğüm parça ile uyuşuyorsa alabilirim..
takaratukara@hotmail.com_____________________________ -
tamm _____________________________ -
- ana sigorta attı kalkmıyor
- dedektörden altın nasıl saklanır
- tv kumanda tuşları basmıyor
- mavic 4 pro fiyat
- gözlüklü drone
- dji flycart 100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler