Şimdi Ara

7 Senelik Emektar Ne Kadar Eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler öncelikle. Arkadaşımda tamı tamına 7 senelik bir makina var. Komple yeni sistem alacak ama düşük bütçede olunca eski makinanın parçalarını az da olsa belli bir fiyata satarak bazı şeyleri daha ucuza almak istiyor. Sorun da şu ki parçalar çok eski olduğu için piyasası nedir ne değildir kaçtan gider bilemeyiz. İkinci El kısmında da pek bişey bulamadım. Tecrübelilerden yardım bekliyorum. Sistem şöyle;

Anakart: Gigabyte Ga-G31m-s2c DDR2
    Sıfırına baktım ama ne yazık ki bulamadım ikinci el de aynı şekilde.
    İşlemci:İntel pentium dual core e5200 2.50 Ghz
    Bu işlemci hakkında çok güzel şeyler buldum, kendisi tam bir oc canavarı diyorlar. Sıfırının fiyatları 220 den gördüm bir kaç yerde. Ve arkadaş işlemciye hiç bir şekilde oc yapmadı zaten anlamıyoruz.
    Ekran Kartı: Asus geforce 210 1 GB 64bit
    Fazla bakmadım sıfırının fiyatları 100-120 arasında herhalde 50 TL den falan gidebilir. Ayrıca ekran kartı sanırım 3 senelik oldu. Kutusu ıvırı zıvır duruyormuş.
    Bellek: 2 GB-800 MHZ büyük ihtimalle. Sıfırların fiyatları oldukça pahalı zor bulunuyor diye 100 TL gibi. Markasını bilmiyorum önemi yoktur o kadar herhalde.
    Güç Kaynağı:Quake Lc-823OBTX 230W
    Sıfırını 50 TL den gördüm 20-25 den gidebilir.
    HDD: Samsung HD321KJ 320 GB 7200 RPM SATA 2
    DVD Writer: Tsstcorp CDDVDW SH 5223F

Birde kasa var ama hiç bir işe yaramaz sanırım iki elimle bükebilirim. Sizden istediğim parçaların kaçtan gideceği zaten toplu bir şekilde gitmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En fazla 150.
  • 150 :/ son
  • 150 ye ber öp başına koy yada biraz daha bekleyip müzeye verebilirsiniz
  • Teşekkürler arkadaşlar. Hakkaten biraz daha beklesem müzeye tarihi eser olarak koydurabilirim

Edit: Nerde satabiliriz bunları ? En azından elimizde kalmasın, kaça giderse gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumDonanım2015 -- 18 Aralık 2015; 7:29:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumDonanım2015

Teşekkürler arkadaşlar. Hakkaten biraz daha beklesem müzeye tarihi eser olarak koydurabilirim

Edit: Nerde satabiliriz bunları ? En azından elimizde kalmasın, kaça giderse gitsin.

www.sahibinden.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.