Şimdi Ara

+7 raptormu +7 ii mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıktaki gibi hangisi pk için ve exp için uygundur

• +7 ii
  • raptor iyidir
  • ex için toto ve mp rec silah al daha iyi manan gitmez en azından.
  • Item mi onlar? Git 7 lugi 7 hanguk al belki birşey olur. Ama 7ii daha iyidir
  • +7 ii
  • Raptor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır aynı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

yıllardır aynı konu

• ii dir iyidir
  • ii ii
  • Tabiki raptor. Çift el silah ile exp kas derim ama exp kasacaksanda. Lugi + mp rec yada toto + mp rec takabilirsin. Lugias ın dex bonusu sayesinde sekme olmuyor güzel silahtır.
  • bnde 9 alıcaktım 9 raptormu iyi warriora :D yoksa ii mi ? cidden ak baska bi konuda aptor diyp duruyolardıda
  • Bana göre raptor, sana göre ii.
  • Base içinse ii derim ( priestler ds takıyor genelde Ds de club vermiyor o yüzden daha çok damage vurursun)
    Cz için raptor (adam kovalarken daha rahat atak verirsin scream tutma ihtimali en yüksek itemdir)
    Xp için raptor (krowazları saymassak en yüksek damageli upgrade item daha seri mop kesersin)
  • Exp te raptor pk da ii + farketmez
  • CeniusBranD arkadaşımıza katılıyorum Expte raptor iyidir pkda ii paran warsa hb :)
  • la al bi toto yanına da mp rec. warriorun mana parası bel büker ondan kurtul en azından
  • çek bi murky 7 + mp rec +70 ap li ohhh..
  • Ya kardeş herşeyi exp için düşünme bi kere.. Expte ikiside fark etmez.. Ama iş pkya gelince hangisinde daha iyi combo yapıyorsan o daha iyidir sana göre..
    Bana göre ii ise baska birine göre raptordur. Combo meselesi yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.