Bence iikide Değişmemişin Bi kere Kesinlikle Shardları DUPE olması ihtimali çok yüksek çünkü adam +7 raptor a sace elemantal we +6 shard bile werse herkez tmm der yane ii Yapmışın bence
o zmn sen bu oyunda nasıl tıcaret yapıosun ???? sana iyi bi teklif geldiginde dupe bu mu dıyorsun hep ???
cıkarın artık at gozluklerinizi
bence hata yapmışsın
+7Raptordan +7 Shard daha değerli ii kazıklar...
atlardım
quote:
Orjinalden alıntı: NAMIK1
elemental pendant +1 areste pazarda +0 da 400m +7raptor halen 25-30 gb +7 shard bazen pazara konuyor.Bence etmemen iyi olmuş tabi warriorsan.Çünkü +7 raptor satan adam çıkmıyor fazla...
dıes de dolu
AMA BEYLER RAPTOR BİZİM SERVERDE 25 _40 GB ARASI
ALOOOO MİLLET ELEMENTAL PENDANT DIYOR ARKADAS ELEMENTAL NECKLAE DEGIL DIKKAT EDIN SIZLERIN PAZARDA 400M GODRUGU E. NECKLAE E.P. COKPAHALI BIR ITEMDIR VE MAGE LERIN BAYILAR KOSARAK ATLAYACAKLARI BIR ESYA BU ARADA ARKADASIM KESINLIKLE HATA YAPMISSIN E.P. BENIM BILDIGIM KADARIYLA ARESTE 20GB YAKIN BIR FIYATTAN GIDIYORDU NEYSE SALIKOLSUN
ELEMENTEL NECKLAE DA OLABİLİR KARISITIRIYODA OLABİLİRİM
AMA BENİM WARRİOR UN ELİNDE RAPTOR +8 GELENE AKDAR ONLA DURMAK ZORUNDAYIZ
ABİM OYNUYOR WARRİORLA
salaklık etmişsin be
+7Raptordan +7 Shard daha değerli ii kazıklar bence git adamın yanına beni niye kazıkladın de
quote:
Orjinalden alıntı: shadowman.195
+7Raptordan +7 Shard daha değerli ii kazıklar bence git adamın yanına beni niye kazıkladın de
Huhuhuhuhhhuhu Kardes SEnin Aklın Nerde
neclandı bılmem ama shardların larla aynı deıl raptor deısık bı durum ne dıım
SHADOWMAN NE GÜZEL KONUSUYON SEN ÖLE SALAKLIK ETMİŞSİN BE FELAN
düpe olma ihtimalide war ama belkı adama raptor lazımsa ondan vermek istemişte olabilirbence ne iyi nede kötü ama değişseydin dupe olsaydı raptor +7 den olacaktın buda çok kötü olurdu
Bence iikide Değişmemişin Bi kere Kesinlikle Shardları DUPE olması ihtimali çok yüksek çünkü adam +7 raptor a sace elemantal we +6 shard bile werse herkez tmm der yane ii Yapmışın bence
+654654 kesin dupedir onlar % 90 diyim yada kesin deilde
ihtimal çok yuksek
Er yan msn verır mısın
iyiki deişmemişsin.. server cypher olduktan sora kendi bastıın itemler dışındakilere güvenmicen
ii yapmışmıyım dion yaf la öle enayi yi bulmuşun ßß demişsin
Bana acil lazım raptor cypher da msn verır mısın konusalım bi sen benı ekle yada msn em alpumar132@hotmail.com