Şimdi Ara

7 Plus'a geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6S Plus 64 GB kullanıyorum cihazın yanlar altlar üstler ve arkalar ufak ufak soyuldu bu sebeple 7 Plus'a geçmek istiorum sizce üstüne ne kadar alırlar ve benim cihazı kaça sayarlar ?

• elinizdeki cihaz gayet iyi.boşa kozmetik kusurlardan dolayı değiştirmeyin.
  • biliyorum fakat gold kullandığımdan dolayı biraz bellide oluyor can sıkıyor haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

biliyorum fakat gold kullandığımdan dolayı biraz bellide oluyor can sıkıyor haliyle

Bence dert değil.2-3 sene daha kullanıp emekliye ayırırsınız.Kozmetik sorun değil.mesele içinde birşey olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'da eskiyi verip yeniyi almak gibi bir durum yok. Telefonu bir başkasına satıp gidip Apple'dan yenisini almanız gerekiyor. :)
  • kılıfla kullanın soyulan yerleri görmezsiniz
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Çıkartınca gene görünce o soyuk yerleri can sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinizdekini 2600-2700 civarı satsanız 1000 tl falan daha koymanız gerekir.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    alırlar mı o paraya hocam ? sahibinden sitesinde bir kaç telefoncu 2000-2200 dedi

• Hocam aşırı mi soyuluyor ben daha yeni aldım elime geçmedi

• up
  • kardeş elindeli telefon en az 2400 eder. sakın ucuza kaptırma derim. ayrıca yurtdışı temiz bir cihaz bulup takas yolu ile üzerine 800 tl civarında koyarak 7 plus da alabilirsin. biraz araştırma yaparsan sahibinden de birçok ilan var. bu arada bir üst modele geçiş için operatörlerin bazı kampanyalar yapabileceğini daha önce duymuştum. hatta bununla ilgili haberlerde çıktı o yüzden biraz daha bekleyebilirsin.
  • Ben de bir fiyat tahmini rica etsem. 16 GB 6 Plus 30.10.2016'da Apple'dan değişti. kalan garanti süresi 248 gün. kaça gider ?

• Zaten 2000-2200'e vermem hocam :) Yurtdışı cihaz da düşündüm de güvenemiyorum pasaportum yok , adam bir dilekçeyle cihazı iptal ettirse al başına belayı. Tr garanti düşünüyorum o sebeple. Operatörlere gelecek olursak 3800'lük cihaz 7000'e geliyor değmez.

• Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    O telefon en az 2600 tl eder telefoncuya sormayın. Açın ilan 2650 tl diye en kötü 2500 e satarsınız birine. 2400 diyen arkadaşlar 6s le karıştırdılar heralde bu hem plus hem 64 gb. Gerçi aşınmış kasayla almak isteyen pek çıkmaz da işiniz zor ama ederi en az 2500 tl. Birde yeni telefonuda kılıfsız kullanıp bu hale getiricekseniz değiştirmeninde bi anlamı yok bana göre. Dolar arttığı için fiyatlar yükseldi bu arada 2 hafta önceki piyasa yok artık 100-300 tl daha pahalandı modeline göre. Kıytırık 5s bile 700 lere düşmüştü yükseldi 850 den aşağı veren yok temizini.

• Kasası aşınmış cihaza kim 2500 TL fiyat veriyor ? Fiyatları destekli sallayın, 2500 TL'ye satacaksın da telefoncu kaça satacak ? 100 TL için al sat yapar mı adamlar ?

Senden 2000 TL'ye anca alıp, 2500 TL'ye kendisi okutmaya çalışır.

Malum sitedeki fiyatlar ortada araştırmadan bol keseden atmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

O telefon en az 2600 tl eder telefoncuya sormayın. Açın ilan 2650 tl diye en kötü 2500 e satarsınız birine. 2400 diyen arkadaşlar 6s le karıştırdılar heralde bu hem plus hem 64 gb. Gerçi aşınmış kasayla almak isteyen pek çıkmaz da işiniz zor ama ederi en az 2500 tl. Birde yeni telefonuda kılıfsız kullanıp bu hale getiricekseniz değiştirmeninde bi anlamı yok bana göre. Dolar arttığı için fiyatlar yükseldi bu arada 2 hafta önceki piyasa yok artık 100-300 tl daha pahalandı modeline göre. Kıytırık 5s bile 700 lere düşmüştü yükseldi 850 den aşağı veren yok temizini.

Doların yükselmesi fiyatları etkilediği doğru , bu telefonu kılıfla kullandım hep kılıfla kullandığım halde böyle bir hadise oldu 7'lerin kasasının daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kasası aşınmış cihaza kim 2500 TL fiyat veriyor ? Fiyatları destekli sallayın, 2500 TL'ye satacaksın da telefoncu kaça satacak ? 100 TL için al sat yapar mı adamlar ?

Senden 2000 TL'ye anca alıp, 2500 TL'ye kendisi okutmaya çalışır.

Malum sitedeki fiyatlar ortada araştırmadan bol keseden atmayın...

Kasa aşınmış derken çok fazla bir aşınma yok yani hocam sadece ufak boya atmaları var , uzaktan bakıldığında belli olmuyor. Yani kesin olarak her yer aşağı yukarı 2000-2200'den alır diyorsunuz ?

• Ben 6s Plus 16 GB ligini 2200 e verdim ve s7 edge aldım sıfır ona göre kıyaslama yapın derim kolay gelsin.Ama bana kalacak olursa sakın değişmeyin 6s Plus güzel cihaz 7 Plus ile bir fark yok

• müşterinin denk gelmesi lazım

elimde 3 adet 6s+ vardı

1 tr garantili rose gold 16gb

1 yurtdışı kayıtlı tr de garantisi geçiyor gold 16gb

1 tr garantili 64gb space gray

tüm cihazlar sıfır ayarında kutu ve aksesuarları tam

rose gold a 2.400 yazdım ama pazarlıkla 2200 gibi verecektim alıcılara da öyle söyledim

gold olana 2.250 yazdım 2.150 gibi verecektim keza alıcılara verdiğim fiyat da bu

space gray olana 2.700 yazdım 2.600 gibi vereceğim

gelin görün ki bu 3 cihazdan yurtdışı olan dün akşam ilanı açtıktan 15 dakika sonra 2.150 ye satıldı yani 50 lira için rose olan gitmedi

şimdi rose olanı eşime ayırdım space gray olan hala satışta

hülasa bu satış işi tamamen şans işi alıcı denk gelirse anında satılır aksi durumda günlerce bekleyebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.