Şimdi Ara

7 kişilik Connect (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: bboysonny

Herkeze Teşekür ederim yardımcı oldugu için ben ford servisine sordum olmuyor dedi nedense.

Olmuyor diye bişey yok(yurt dışında 7 kişili versiyonu var)

Sadece türkiye şartlarında 5 kişilik bi aracı 7 kişiye çıkartmak kolay iş değil o nedenle uğraşmasına değmez diye olmuyor demişlerdir(boşa masraf ayrıca)

Türkiyede standart araç üzerine yapılan birçok değişiklik yasak veya gerekli belgeleri çıkartmak çok zor o nedenle butarz şeyler için uğraşmaya değmez...

Ya kaçak olayak kullanıcaksınız(tavsiy etmem) yada 7 kişilik alternatif başka araçlara bakıcaksınız...

ben karsta oturuyorum ve 2-3 gün önce 6 lı connect gördüm en arkada 3 lü koltuklardan onun önünde tekli koltuk vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: fthysf

ben karsta oturuyorum ve 2-3 gün önce 6 lı connect gördüm en arkada 3 lü koltuklardan onun önünde tekli koltuk vardı

Türkiyede sonradan koltuk eklenen ama ruhsata işlenmemiş çok araç var, %99 o gördügünüzde ruhsarta herhangi bi işlem yaptırmamıştır...

Connect'in arkasına bi koltukdaha eklemek çok zor bi iş değil en kötü ihtimal 3-4 saatte halledilir, ama ruhsata 6+1 olarak işletmek için çiddi derecede uğraşmak ve para harcamak gerektirir...
  • Ugurkamil dogru söylüyorsun Türkiye entresan bi yer 7 koltukluyla ugraşmaya degmez 7 kişilik araç almak lazım.scenic III gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

ruhsata yazdirmayi dunursen ozman is degisir vergi hesabi cikar sen iyisi hic karistirma ruhsat isini yukaridaki arkadasin dedigi gibi iki yana cikma koltuk tak muayene gunu sokup git...........

Bu şekilde polis uygulamalarında araç yakalanırsa şartsız şurtsuz aracınız bağlanacaktır.
    Bilginize.
  • ya para basıcam 7 kişilik yapıcam yada scenic alıcam ama scenic connect kadar saglam olmadıgı ortada daha özelligi var ama özelligi ben kendimde yapabiliim diye düşünüyorum.
  • Eğer para verip yaptırmayı göze aldıysanız bence connect'e uygun servis onayı ile yaptırmanız kanaatimce daha doğru olacaktır.
  • daha uygun servis derken ne anlamda uygun anlıyamadım.eger yaptırabilirsem scenicden daha iyi olcak sizce öyle olmazmı.
  • 7 kişilik olarak ruhsata işletmen lazım.
  • Bütün sorun ruhsatsa orası kolay ama birisi 8-9 bin paran çıkar diyor bu ne kadar dogru bilmiyorum ama 9 bin lira para 2 koltuk koydurmak için kat kat fazla.

Fazladan fazladan hesap yapıyorum 3/1'i çıkmıyor masraf;

Ruhsat yenileme 600 lira
    Yeniden muyahane 150 lira (Geçen sene 135 liraydı)
    İki tane çıkma koltuk 1 bin lira (çoook fazladan hesaplıyorum)
    Yeniden sigorta oluyormu bilmiyorum ama oluyorsa 800 lira
    Toplam: 2.550 bin lira
    hadi diger evraklar git gel masrafı toplam 3.000 bin liraya yapamazmıyım 7 kişilik.

Birde şöyle diyorum 0 km connect düşünüyoruz fabrika çıkışlı alsak dahamı kolay olur bizim açımızdan.
  • quote:

daha uygun servis derken ne anlamda uygun anlıyamadım.eger yaptırabilirsem scenicden daha iyi olcak sizce öyle olmazmı.

Hocam.
    yani servise danış.
    dediğin işlem için aracın sacı delinecek nede olsa.
    Sonra garantide sıkıntı çıkmasın.
  • quote:

Bütün sorun ruhsatsa orası kolay ama birisi 8-9 bin paran çıkar diyor bu ne kadar dogru bilmiyorum ama 9 bin lira para 2 koltuk koydurmak için kat kat fazla.

Ruhsat yenileme 600 lira
    hadi diger evraklar git gel masrafı toplam 3.000 bin liraya yapamazmıyım 7 kişilik.

Birde şöyle diyorum 0 km connect düşünüyoruz fabrika çıkışlı alsak dahamı kolay olur bizim açımızdan.

Connect ruhsatta kamyonet olarak geçiyor, ilk olarak kamyonetler 7 kişi yapılırmı onu ögrenmek gerekir,
    kaltuk sayısı artınca aracın vergiside değişiyor diye biliyorum(nekadar dogru bilemiycem)

Bayi ile görüşün eğer 0 alırken 7 kişilik yapılabiliyorsa daha az uğraşırsınız v para harcarsınız, ama aldıktan sonra yapmakta baya zorluk yaşarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 3 Eylül 2010; 0:00:55 >

• Yur dışına gönderilen orjinal 7 kişilik connect.

7 kişilik Connect
  • quote:

Yur dışına gönderilen orjinal 7 kişilik connect.

7 kişilik Connect

Bizim ülkede niye satılmıyor bu araçlar şaşırdım doğrusu. sanki satılamaz korkusuyla dışarımı pazarlıyorlar araçları,7 koltuk araca fıstık gibi yakışmış şimdi tamda Aile aracı oldu desem yeridir...Bundan Bende isteremm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allüş76 -- 3 Eylül 2010; 0:18:03 >

• Bu sınıfta benım bildigim sadece eski kasa doblo var 7 kişilik olarak, onlarda nekadar fark ödeyerek anınıyor bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: allüş76

quote:

Yur dışına gönderilen orjinal 7 kişilik connect.

7 kişilik Connect

Bizim ülkede niye satılmıyor bu araçlar şaşırdım doğrusu. sanki satılamaz korkusuyla dışarımı pazarlıyorlar araçları,7 koltuk araca fıstık gibi yakışmış şimdi tamda Aile aracı oldu desem yeridir...Bundan Bende isteremm

OOOFFFFF SÜPER Bİ GÖRÜNTÜ VALLA ÇOK HOŞ OLMUŞ TAM İSTEDİGİM GİBİ TABİKİ ŞİMDİ TAM AİLE ARACI OLMUŞ.TÜRKİYEDE HERŞEY KISITLI OLDUGU İÇİN BURDA SATACAKLARINI SANMIYORUM PEK VARSA KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPMAMIZ GEREKİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboysonny -- 3 Eylül 2010; 11:53:09 >

• quote:

quote:

Bütün sorun ruhsatsa orası kolay ama birisi 8-9 bin paran çıkar diyor bu ne kadar dogru bilmiyorum ama 9 bin lira para 2 koltuk koydurmak için kat kat fazla.

Ruhsat yenileme 600 lira

Connect ruhsatta kamyonet olarak geçiyor, ilk olarak kamyonetler 7 kişi yapılırmı onu ögrenmek gerekir,
    kaltuk sayısı artınca aracın vergiside değişiyor diye biliyorum(nekadar dogru bilemiycem)

Bayi ile görüşün eğer 0 alırken 7 kişilik yapılabiliyorsa daha az uğraşırsınız v para harcarsınız, ama aldıktan sonra yapmakta baya zorluk yaşarsınız

Bugün işim olmazsa keleşler servisine gidip sorayım hem kendim her formdakilerin bilgisi olsun.

• quote:

Bugün işim olmazsa keleşler servisine gidip sorayım hem kendim her formdakilerin bilgisi olsun.

Kendileri yapamayız derse veya fazla para isterse, aracın ruhsatı çıkarılıp diger işlemleri yapılmadan koltuk olayanı ve gerekli bengeleri ben yaptırsam sonra ruhsat ve diğer işlemler yapılsa olurmu falan diyede sorun
  • Arkadaşlar Kötü haber aldım gerçekten.ne fabrika çıkışlı nede sonradan connecti 7 kişilik yapmak mümkün degilmiş.keleşler yetkilileriyle baya konustum görüştüm olmaz sadece connect degil kangoo combo falanda olmaz dediler glx 90 ps 32 bin 7 koltuk olmasın boşverin siz alın işinize yarar falan dediler connect olmazsa MPV araç düşünüyorum dedim sonradanda s-max c-max düşünürmüsünüz falan dediler onlar hakkındada konuştuk s-max 85 bin dedi şuan elimizde yok 6 ay sonra gelir dedi c-max tam hatırlamıyorum ekim yada kasım ayında çıkıcak fiyatı şuan belli degil dedi.yani arkama baka baka çıktım bayiden. :(

Scenic III'e geri dönücez anlaşılan...
  • quote:

Arkadaşlar Kötü haber aldım gerçekten.ne fabrika çıkışlı nede sonradan connecti 7 kişilik yapmak mümkün degilmiş.keleşler yetkilileriyle baya konustum görüştüm olmaz sadece connect degil kangoo combo falanda olmaz dediler glx 90 ps 32 bin 7 koltuk olmasın boşverin siz alın işinize yarar falan dediler connect olmazsa MPV araç düşünüyorum dedim sonradanda s-max c-max düşünürmüsünüz falan dediler onlar hakkındada konuştuk s-max 85 bin dedi şuan elimizde yok 6 ay sonra gelir dedi c-max tam hatırlamıyorum ekim yada kasım ayında çıkıcak fiyatı şuan belli degil dedi.yani arkama baka baka çıktım bayiden. :(

Scenic III'e geri dönücez anlaşılan...

neden mümkün değilmiş türkiyede adam yapmış taksisini 7 kişilik kullanıor linke bak istersen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-tourneo-connect-7-kisilik-hususi-ford-connect-29638505/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

neden mümkün değilmiş türkiyede adam yapmış taksisini 7 kişilik kullanıor linke bak istersen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-tourneo-connect-7-kisilik-hususi-ford-connect-29638505/detay

Sürgülü kapıyıda otomatik yapmış

Onun ruhatında kamyönet yazmıyordur büyük ihtimak alırken vergisi yüksek(haliyle fiyat) ve yıllık mtv'si 1100 tl'nin üstündedir(gerçi yaş indirimi var şuan onda)...

Sanırım ruhsatta kamyonet yazanlar 7 kişilik yapılmıyor, hususi yazdırmak içinde fazladan vergi ve mtv ödemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 3 Eylül 2010; 17:32:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.