Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
34.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moheviskalo

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

SEAT ALHAMBRA

SEAT ALHAMBRA
    arabayı inceleyince: Arabanın kapılar ı yana kaydırmalı açılıyor.

Uzun yollarda kolunu kapı kenarına koyma gereği duyuyorsun. Kol dayama yeri şart oluyor yoksa yorulur insan. Sizin aracın kapıları yana kaydırmalı olduğu için, diğer kapılarda olan kol koyma yeri yok kaydırmalı kapılarda eksi yanı bu.

Kapı eski sistem kapı olmalı.

aynı arabadan mı bahsediyoruz? bende inceledim bakın fotoğrafını da ekliyorum arka kapılarda kol koyma yeri var

7 kişilik aile arabası?

Clio ile Fiat Linea nın kapılarının içerden resmini eklemeye çalışacağım. Burdan resim nasıl ekleniyor bilmiyorum. Ama deneyeceğim. Anlatmak istediğimi resimle anlatacağım.

• Fiat Linea nın 2.sıra koltuk kapı tarafı
  • Linea ile Clio nun içerden kapı da kol dayama yerlerinin resimlerini eklemek istedim ama olmadı bir türlü. Siz nasıl resim ekliyorsunuz ? Benim niye olmuyor ? Gözat butonunu tıkladım. Resim gözüksün mesajda seçeneğini de işaretledim ama olmadı.

Ben arkadaşlara fikir olsun diye resim eklemek istedim. Özellikle uzun yolda arkada oturanlara kapı tarafında kolunu koyup seyahat edebilmek için çıkıntı olabilmeli. Sayfada ki resimlerde ki arabalarda gözüken kapı larda ; havuz var eşya koyabilmek için, kol dayamak için değil. yada ben mi göremiyorum ?
  • premium sınıfında tek mpv 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 15 Mart 2013; 18:32:03 >
  • quote:

quote:

SEAT ALHAMBRA

SEAT ALHAMBRA
    arabayı inceleyince: Arabanın kapılar ı yana kaydırmalı açılıyor.

Uzun yollarda kolunu kapı kenarına koyma gereği duyuyorsun. Kol dayama yeri şart oluyor yoksa yorulur insan. Sizin aracın kapıları yana kaydırmalı olduğu için, diğer kapılarda olan kol koyma yeri yok kaydırmalı kapılarda eksi yanı bu.

Kapı eski sistem kapı olmalı.

toyota verso
  • quote:

Arkadaşlar ,

7 koltuklu araçlarda 3.sıra koltuklara sadece çocuklar değil, yetişkinlerin de rahat seyahat edebileceği olan marka ve model hangisi ?

Bide 3.sıra neden 2 koltuk ?

2.sıra gibi 3 koltuk olan yok mu ?

Üstü cam olan sunroof deniyordu araçları ben sevmiyorum, yağmur , kar patır patır dökülüyor, ışık güneş insanın gözünü alıyor.

Hele Citroen nerdeyse yarısı cam .

Hiç hoş değil bence.

Arka tekerlekleri söküp çamurlukları iptal ederseniz 3. sıra da 3 kişilik olabilir.

Ben kendi aracımda 3. sıra 3 kişi, 2. sıra 4 kişi IZMIR~KARABURUN~IZMIR yaptım.

Tamamı erişkin insanlardı.

Ancak iri yapılı 7 kişi rahat rahat uzun yol seyahati yapabilir.

İyi forumlar...

• quote:

Arkadaşlar ,

7 koltuklu araçlarda 3.sıra koltuklara sadece çocuklar değil, yetişkinlerin de rahat seyahat edebileceği olan marka ve model hangisi ?

Üstü cam olan sunroof deniyordu araçları ben sevmiyorum, yağmur , kar patır patır dökülüyor, ışık güneş insanın gözünü alıyor. Hele Citroen nerdeyse yarısı cam . Hiç hoş değil bence.

Aradığın araba Chrysler G.Voyager olabilir,artıları yanında eksileri de mevcut.
    2+2+3 oturma şeklinde.
    2.ci sıra koltuklarda her iki tarafta kol dayama mevcut.
    7 kişilikken bile ciddi bagajı var.
    Bunlar artıları fakat ciddi eksileri de mevcut.
    Temizini bulmak zor.
    Otomobil ruhsatlı olanların donanımı çok iyi fakat motor hacminden ötürü mtv si çok fazla.
    Geçen sene 2006 model aracın bir taksiti 1000 liranın üstündeydi.
    2200 kg ağırlığa 150 hp motor zayıf kalıyor.4 vitesli şanzuman tarihten kalma,devamlı vites değiştiriyor.
    2008 model üstü 163 hp ve 6 ileri,kullanmadım ama muhtemelen çok daha iyidir.Fakat bunlar da çok pahalı.
    En arkada oturanlar arkanın çok fazla salladığından şikayet ediyorlar.
    Euro ncap sonuçları hiç iç açıcı değil.
    Bir de Ford S Max bakılabilir.Şu aralar bu modeli araştırıyorum,sizlerle de paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Captiva iyi olabilir...
  • Sızın ılacınız otomobıl sınıfında dacıa lodgy, mınıbus sınıfında da transıt custom. Verso, c max, c4 vb. Sıze ufak gelır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat doblo 1.6 premıo al ekonomık ve parcası ucuz ve okadarda uzun omurlu bagajı 790 lıtre arkaya koltuk eklet hem tıcarılerın hız sınırı arttı vergısı 800 tl 7 kısılık otomobıller tutulmuyor ve zarar edersını

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

fiat doblo 1.6 premıo al ekonomık ve parcası ucuz ve okadarda uzun omurlu

bagajı 790 lıtre arkaya koltuk eklet hem tıcarılerın hız sınırı arttı vergısı 800 tl

7 kısılık otomobıller tutulmuyor ve zarar edersını

FIAT DOBLO mu ??

Parçası mı ucuz ??

Dostum kesinlikle yanlışın var.

Arkadaşım 2011 model DOBLO PREMIO 1,6 aracını 650 TL ye periyodik bakım yaptırırken, ben PEUGEOT 5008 aracımı 265 TL ye bakım yaptırıyorum.

Nasıl parçası ucuz diyorsunuz anlayamadım şimdi.

Ve aracın şu ana dek CAM KRIKOLARI, ŞANZIMANI değişti. (FIAT 1,6 PREMIO)

Bunun dışında 1 defa yağ bitmesi sebebi ile , 1 defa debriyaj hidrolik hortumu patladıüı için, 1 defa da Soğutma suyu bittiği için yolda kaldı.(FIAT 1,6 PREMIO)

Şimdi tekrar düşünün FIAT ekonomik ve parçası uzun ömürlü bir araç mı ??

Yakıt tüketimini hiç söylemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

fiat doblo 1.6 premıo al ekonomık ve parcası ucuz ve okadarda uzun omurlu

bagajı 790 lıtre arkaya koltuk eklet hem tıcarılerın hız sınırı arttı vergısı 800 tl

7 kısılık otomobıller tutulmuyor ve zarar edersını

FIAT DOBLO mu ??

Parçası mı ucuz ??

Dostum kesinlikle yanlışın var.

Arkadaşım 2011 model DOBLO PREMIO 1,6 aracını 650 TL ye periyodik bakım yaptırırken, ben PEUGEOT 5008 aracımı 265 TL ye bakım yaptırıyorum.

Nasıl parçası ucuz diyorsunuz anlayamadım şimdi.

Ve aracın şu ana dek CAM KRIKOLARI, ŞANZIMANI değişti. (FIAT 1,6 PREMIO)

Bunun dışında 1 defa yağ bitmesi sebebi ile , 1 defa debriyaj hidrolik hortumu patladıüı için, 1 defa da Soğutma suyu bittiği için yolda kaldı.(FIAT 1,6 PREMIO)

Şimdi tekrar düşünün FIAT ekonomik ve parçası uzun ömürlü bir araç mı ??

Yakıt tüketimini hiç söylemiyorum bile.

ben bu arabayı almayı dusunuyorum sonucta fıat parcası pahalı deıldır.arkadasınızın vites sorunu düzeldi mi bu benim icin cok önemli 2 el alacagım icin ve arkadas zaten genıs bır arac ıstıyor dobloda gercekten cok genis premıo versıyonda yok yok (esp hılholder otomatık klıma vs )

• quote:

ben bu arabayı almayı dusunuyorum sonucta fıat parcası pahalı deıldır.

arkadasınızın vites sorunu düzeldi mi

bu benim icin cok önemli

2 el alacagım icin ve arkadas zaten genıs bır arac ıstıyor

dobloda gercekten cok genis premıo versıyonda yok yok (esp hılholder otomatık klıma vs )

Dostum FIAT'dan uzak dur.

Parçası ucuz mevzuu sadece ŞAHIN DOGAN yada BROADWAY için geçerlidir.

Şöyle bir örne k daha vereyim.

2001 VOLVO v70 far serviste 200 TL, 2004 KANGOO far 400TL.

Yani parçası ucuz diye bir durum yok.

Eskidendi o çooook eskiden

DOBLO yerine KANGOO tavsiye ederim.

YENI KANGOO aynı zamanda MERCEDES olarak da piyasaya veriliyor.

FIAT görünce kaç derim.

İyi forumlar...

• Benim tavsiyem sevmesemde fp ürünü 5008 dir büyük motorlara bakma (seat s max) gibi. biz ailecek iriyiz ben 130 kg 198 en iri benim o yüzden transporter aldım 4+1 camlı 1.9 tdi (1.9 vergi diliminde dablo ile aynı sınırda) arkaya ankaradan çıkma carevella koltuk taktırdım söküp taka biliyorum oldu 6+1 bagajda büyük tam yetişkin sekiz ki,şi bine biliyorum. Bir depo ile 1500km gidebiliyorum. sana tavsiyem 2009 model 1.9 camlı van bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: clra

Benim tavsiyem sevmesemde fp ürünü 5008 dir büyük motorlara bakma (seat s max) gibi. biz ailecek iriyiz ben 130 kg 198 en iri benim o yüzden transporter aldım 4+1 camlı 1.9 tdi (1.9 vergi diliminde dablo ile aynı sınırda) arkaya ankaradan çıkma carevella koltuk taktırdım söküp taka biliyorum oldu 6+1 bagajda büyük tam yetişkin sekiz ki,şi bine biliyorum. Bir depo ile 1500km gidebiliyorum. sana tavsiyem 2009 model 1.9 camlı van bak

peki sonradan eklenen koltuklar çevirmelerde falan sorun olmuyor mu? cezası falan yok mu?
    bir de 1 depo ile 1500km süpermiş ben transitle 650km zor gidiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

ben bu arabayı almayı dusunuyorum sonucta fıat parcası pahalı deıldır.

arkadasınızın vites sorunu düzeldi mi

bu benim icin cok önemli

2 el alacagım icin ve arkadas zaten genıs bır arac ıstıyor

dobloda gercekten cok genis premıo versıyonda yok yok (esp hılholder otomatık klıma vs )

Dostum FIAT'dan uzak dur.

Parçası ucuz mevzuu sadece ŞAHIN DOGAN yada BROADWAY için geçerlidir.

Şöyle bir örne k daha vereyim.

2001 VOLVO v70 far serviste 200 TL, 2004 KANGOO far 400TL.

Yani parçası ucuz diye bir durum yok.

Eskidendi o çooook eskiden

DOBLO yerine KANGOO tavsiye ederim.

YENI KANGOO aynı zamanda MERCEDES olarak da piyasaya veriliyor.

FIAT görünce kaç derim.

İyi forumlar...

bir ara kangoo düsünüyorduk fakat tutulmaması,yol tutusu ve en fulünde bile esp olmayışı donanım zayıflıgı yüzünden vazgectik.

• Bütçe kısıtlıysa Lodgy çok iyi bir seçim olur.

2. ele 40.000-55.000 arası ayırabilirim diyorsanız c4 picasso, 5008, verso düşünebilirsiniz. Bunlar 1.6lt ve otm bulabilirsiniz. ben de bu sınıfta bir araç almayı planlıyorum. transitlere ve viano'lara falan da baktım da şehir içi eziyet olacak gibi onlar =) Aklıma en çok yatan ise 5008 ve vergisine gözümü kapatabilirsem 2.0tdci otm S-Max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: clra

Benim tavsiyem sevmesemde fp ürünü 5008 dir büyük motorlara bakma (seat s max) gibi.

biz ailecek iriyiz ben 130 kg 198 en iri benim o yüzden transporter aldım 4+1 camlı 1.9 tdi (1.9 vergi diliminde dablo ile aynı sınırda)

arkaya ankaradan çıkma carevella koltuk taktırdım söküp taka biliyorum oldu 6+1

bagajda büyük tam yetişkin sekiz ki,şi bine biliyorum.

Bir depo ile 1500km gidebiliyorum.

sana tavsiyem 2009 model 1.9 camlı van bak

peki sonradan eklenen koltuklar çevirmelerde falan sorun olmuyor mu?

cezası falan yok mu?

bir de 1 depo ile 1500km süpermiş ben transitle 650km zor gidiyorum...

Araca ruhsatta yazandan fazla insan yüklemek ciddi bir risktir.

Trafik cezasını geçtim, ölümlü bir kaza durumunda KASKO beş kuruş ödemez.

Aman dikkat diyorum.

Allah kimseye vermesin.

Ama sanırım birçoğumuz bu tür detayları atlıyoruz.

İyi forumlar...

• @melodramm, haklısın tabi ama önceleri araca koltuk ekletip ruhsata işletiliyordu proje ile... sanırım o da kalktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Arkadaşlar ,

Üstü cam olan sunroof deniyordu araçları ben sevmiyorum, yağmur , kar patır patır dökülüyor, ışık güneş insanın gözünü alıyor. Hele Citroen nerdeyse yarısı cam . Hiç hoş değil bence.

Aradığın araba Chrysler G.Voyager olabilir,artıları yanında eksileri de mevcut.
    2+2+3 oturma şeklinde.
    2.ci sıra koltuklarda her iki tarafta kol dayama mevcut.
    7 kişilikken bile ciddi bagajı var.
    Bunlar artıları fakat ciddi eksileri de mevcut.
    Temizini bulmak zor.
    Otomobil ruhsatlı olanların donanımı çok iyi fakat motor hacminden ötürü mtv si çok fazla.
    Geçen sene 2006 model aracın bir taksiti 1000 liranın üstündeydi.
    2200 kg ağırlığa 150 hp motor zayıf kalıyor.4 vitesli şanzuman tarihten kalma,devamlı vites değiştiriyor.
    2008 model üstü 163 hp ve 6 ileri,kullanmadım ama muhtemelen çok daha iyidir.Fakat bunlar da çok pahalı.
    En arkada oturanlar arkanın çok fazla salladığından şikayet ediyorlar.
    Euro ncap sonuçları hiç iç açıcı değil.
    Bir de Ford S Max bakılabilir.Şu aralar bu modeli araştırıyorum,sizlerle de paylaşırım.

* * * * * * * * *

Kusura bakmayın. Diğer topiklere bakarken burayı atlamışım. Nasıl olduysa farkedemedim cevapladığınızı. Çok teşekkür ederim emeğiniz için.

Chrysler G.Voyager in evet temizini bulmak zor.
    Benim annemi ve eşimin annesini alıp tatile gidelim bu yaz istiyorum . Bizi yetiştirmişler annelere bir tatil çok değil, az bile. Anneler şişman. Biz ise kalıplıyız. Şişman diyemiyorum da kendime : )

Ayrıca ikiz bebeklerim var, 20 aylık. Birinin araç koltuğu var. Diğerinin yok. Diğerine de alacağız. O zaman 3.sıradaki 2 koltuk bebeklerin olacak. Annelerle ben 2.sıra. Babanın biri önde eşimin yanına otursa. Öteki baba evde kalacak. Haksızlık etmek istemiyorum. Hepsi değerli bizim için. Ramazan Bayramına kadar çözmem lazım. Bu yüzden 8 koltuk olsa iyi olur diyorum. Tek derdim bu. Rahat rahat yolculuk yapalım istiyorum. insanlar rahatsızlık çekmeden yolculuk etsinler. 8 kişi diye ısrar etmem bu yüzden.

Değerli zamanını ayırıp bilgi paylaşımında bulunan herkese ama herkese çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.