Şimdi Ara

+7 İİ mi +7 Raptor yoksa +7 toto-deep mi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +60 warıor için +7 İİ mi +7 Raptor yoksa +7 toto-deep mi_?

(özür dilerim toto-deep i eklemeyi unutmuşum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerisback -- 10 Mart 2008; 16:32:53 >

• +7 II Forever
  • bencede ii +7 güzel olur
  • alabilirsen +7 toto - +7 hanguk al .ben 70+da +3 reb. toto ve +7 hs kullandım. çok seri ve güzel koyuyorvuracağın skilli mause sağ click alacaksın.sol elinde sadece w+r+pot .... vs combo yapıp mause sağ clicklede skill vuracaksın.ama bu combo sadece çift elde güzel oluyor
  • yorumlarınız için tşkler

char +70 olması biraz zaman alcak +70 olasıya kadar +7 ii diyorum yorumlarınıza bakarak
  • bence raptor almalısın bence sureklı exp kasıcaksın sanırım 70e kdar
  • +7 İİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Exp kascaksan Raptor Reverse +3,+4.
  • exp kasacaksan +7 raptor iyi
    pvp de +7 ii
    bazı vs lerde toto - deep ( toto-deep i diğer silahlarla beraber al derim lwl kasarken güzel oluyor elindeki yanınca bunları takarsın )
    bunlardan daha iyi silahlar var tabi ama senin bütçen sanırım bunlara yetiyor
  • aslında hepsi ex de kasıcam pk yada gidicem boss da kovalıycam ati falan ii alıorum kararımı verdim yorumlar için tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigerisback

aslında hepsi ex de kasıcam pk yada gidicem boss da kovalıycam ati falan ii alıorum kararımı verdim yorumlar için tşkler

eğer boss , exp yapıcaksan İİ tavsiye etmem direk +2 ya da +3 rebirth raptor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 10 Mart 2008; 17:11:54 >
  • boss derken ati falan onları kastediorum zorlamaz herhalde +3 reb raptor kaç m acaba server pathos
  • pf larda +7 ii al derim ben de
    kasılırken de raptor yakışır
  • exp kasmak için +7 ii al cünkü sekil var partylere daha cabuk girersin
  • tabikide raptor almalısın arkadaşım sonuşta exp kasıcaksın 70+ ya kadar..
  • kararsız kaldım harbi kafam çok karıştı ex için fazla sorun olmaz ne silah olursa olsun da pk için herkesin speara karşı korunması var en azından spear botu var ama club pek yaygın değil bir de bu var ama diğer yandan da raptorda attack daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerisback -- 10 Mart 2008; 20:53:27 >
  • düşünmene gerek yok cevap belli zaten İİ ile diğerleri arasında dağlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 10 Mart 2008; 20:50:49 >
  • İİ al ne gelirse artık boşver İİ iyidir arada pk yaparsın exptede iyi olur party e girersin ne diyelim sana
    İİ al

• Exp Kasarken Raptor Kullanmak bu devirde SAKINCALI [ mana pot açısından ].

Tavsiyem; +7 iron impact, +7 toto, breaker+6 [ 64 atak, mp recovery ]
  • yorumlar için tşkler

bütçem kısıtlı ilk ii ile başlayalım o zaman. sonra raptor toto-hs alırız nasipse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.