Şimdi Ara

%7 gittigidiyor.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #GittiGidiyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takasa veya ticarete girsek ben teğmenim sen çavuşsun, ben senden şu kadar önce üye olmuşum bak, benim referansım seninkini döver şeklinde dürüstlük ve büyük adamlık abidesi gösterebiliyor bazen forum üyeleri...

Kendinden sonra üye olanlar, referansı az olanlar, sık sık yazışmadığı sadece okuduğu için rütbesi düşük olanlar ise direk tokatçı potansiyeline sahip ne yazık ki...

Bu arkadşımızda bu ilanı vererek aslında durumun böyle olmadığını tam tersi durumlar olabileceğinide şişkin referans sayısı ve rütbesiyle örneklendirmiş.

Çıkarcılığı açıklamak için yaptığınız bu örnek davranışınıza teşekkür ederim.

İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Takasa veya ticarete girsek ben teğmenim sen çavuşsun, ben senden şu kadar önce üye olmuşum bak, benim referansım seninkini döver şeklinde dürüstlük ve büyük adamlık abidesi gösterebiliyor bazen forum üyeleri...

Kendinden sonra üye olanlar, referansı az olanlar, sık sık yazışmadığı sadece okuduğu için rütbesi düşük olanlar ise direk tokatçı potansiyeline sahip ne yazık ki...

Bu arkadşımızda bu ilanı vererek aslında durumun böyle olmadığını tam tersi durumlar olabileceğinide şişkin referans sayısı ve rütbesiyle örneklendirmiş.

Çıkarcılığı açıklamak için yaptığınız bu örnek davranışınıza teşekkür ederim.

İyi satışlar.

Iyi mi kotu mu birsey dediniz anlamadim .s

• Rütbe ve referansın dürüstlük ve güven olarak lanse edildiği bu forumda sen benden eskisin ve referansında sağlam ancak her üyeye bedava tanımlanmış olan bu indirimi para ile satarak aslında rütbe ve referansın bir kıstas olmadığını tekrar gösterdin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Rütbe ve referansın dürüstlük ve güven olarak lanse edildiği bu forumda sen benden eskisin ve referansında sağlam ancak her üyeye bedava tanımlanmış olan bu indirimi para ile satarak aslında rütbe ve referansın bir kıstas olmadığını tekrar gösterdin diyor.

Anladim,arkadasinda dedigi gibi ben cok yazan,yorum yapan,rutbe kasan bir insan degilim. Zaten forumu okumayi severim daha cok yzmayi degil. Bu kodun herkese tanimli oldugununda farkindayim fakat kullanmis ve ikinci kez kullanmak isteyenlerin yararlanmasi ve benimde yararim icin koydum. :) Banada gelir oyle arkadaslar senin referansin benden dusuk once sen gonder sonra ben diyen guler gecerim cevapta vermem :) cok takilmamasi dilegiyle..

• Bugün herkese tanımlım %7 çek memlekete bak bedava çeki parayla satanlarıda gördük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Bugün herkese tanımlım %7 çek memlekete bak bedava çeki parayla satanlarıda gördük

Ben bu memlekette ordege tecavuz eden gordum merak etme. Uye blok cav bella

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101.com.tr 10.10 Kampanyası
    2 yıl önce açıldı
    adidas.com.tr %15 indirim kodu
    3 yıl önce açıldı
    7 adet .com domain satışta.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.