Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 36103 Metal, 76223 Kristal ve 649370 Deuterium
Saldiran taraf toplam 7893000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 48842000 ünite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 11215800 Metal ve 5547600 Kristal. Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 % 124 Roketatar, 97 Hafif Lazer Topu, 7 Iyon Topu, 1 Gaus Topu kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.
ay çıkmadımı
geçmiş olsun
gecmiş olsun herhalde 1 ay vardı ondan 2. çıkmadı eğer ayın yokduda çıkmadıysa harbi yazık olmuş
arkadaslar ay çıksa tesellim olucaktı.... hiçbirşey çıkmadı
büyük geçmiş olsn..sıralamada yerin baya bi değişmiştir..kötü bi duygu..ama boşwer yakında toparlarsın
dunde beni indirdiler 7. evrende hoş giden fazla değil ama yinede adam üzülüyo 90 kom 140 ha 25 gd 25 bn gitti şimdi plazmalara yoğunluk verdim bende
quote:
Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE
cöp normalde o deutu kacıramadın mı?
Kaçırabilse herhalde o deut sayesinde filoyu da kaçırırdı.
quote:
Orjinalden alıntı: ZORZORRO
quote:
Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE
cöp normalde o deutu kacıramadın mı?
Kaçırabilse herhalde o deut sayesinde filoyu da kaçırırdı.
bu arada çok büyük geçmiş olsun.bırakmayı düşündünmü?
birakmayi dusunmedim ama dün bi saldiri daha aldim.. simdi dusunuyor gibiyim fakat ittifagimdakiler birakmami istemio.... saglam bi hesap ariorum bu oyunda bana yapilicak en kotu seyi yapti serefsiz adam ama ben ona bunu odeticegimi biliorum.. canını fena yakıcam... olan 2000komutasına we 10000ha sına olacak
Buda dünkü rapor;
Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 789630 Metal, 34976 Kristal ve 307095 Deuterium
Saldiran taraf toplam 504000 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 8477000 ünite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 1468800 Metal ve 807600 Kristal. Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 % 386 Roketatar, 93 Hafif Lazer Topu, 6 Iyon Topu, 1 Gaus Topu kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.
bidaha elirticem yine %20 yine AY çıkmadı.. Warmı boole bi şans ya... :(
Ay çıkması ne demek desem ayıp etmiş olurmuyum
geçmiş olssun haju ama ayın olmus daha ne
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_
geçmiş olssun haju ama ayın olmus daha ne
ayı olmamışki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme