Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.829
Cevap
71
Favori
550.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne diyelim?

Devam etsinler...

Siz de biliyorsunuzdur. "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" diye Atasözü var.

Ama böylesi durumlarda sonuçları çok ağır oluyor.

İnsana yakışır bir ortamda yaşasa ve eğitim alsa, İnsanlar ve Doğadaki diğer canlılar için nice güzel şeyler yapabilecek potansiyeli olan çocuklar yok olup gidiyor.

Nerede yaşarsa yaşasın, Dünyadaki tüm çocuklara:

Önce, "İnsan" olmayı öğretmek gerekiyor.

Sonrasında, kim ne olmak istiyorsa olur.

Başka çözüm var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 20 Ağustos 2025; 13:47:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

suudiler iran araplar kuveyt seslerini çıkartmıyor madem ateşli savunuyorlar gidin bir zahmet koşsunlar gazzeye ellerini tutan mı var klavye başında yazmak kolay geçen hafta miting yaptılar helolo hololo diye bağırdılar israil keh keh keh gülüyordu maçanız yiyorsa gidin gzzzeye kuru kuru durmayın buralarda

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Tabi sen İsrail'i kuranlardan daha iyi biliyorsun değil mi? Sana bayrağına bak diyorum hala yok, diretiyorsun. O adamların aklı fikri çakallığa basıyor. Sen sanıyorsunki o bayrağın üstünde ve altındaki çizgiler basit birer çizgi, hiçbir şey temsil etmiyor(!) Bide demişsin İsrail o kadar toprağa nasıl hükmedecek diye. Noldu senin çok güçlü(!), Gazze'yi dümdüz eden(!), dünyayı öttüren(!) İtrailine? Kendinle o kadar çelişiyor ve komik duruma düşüyorsun ki.

Ben kendimi sorgularım. Çok şükür Allah'a, kitabına, ayetine, Peygamberin hadisine inanırım. Yinede Allah bilir ama sen bu kafayla gidersen cehenneme odun ederler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Mezhebede uydurma demişsin. Neymiş Peygamber görevi için gelmiş, doldurmuş gitmiş. Haşa belediye başkanı mı?!

Suudileri çok seviyorsan yallah Arabistana, Yahudileri çok seviyorsan yallah İsrail'e, Mısır çok güçlüyse haydi Mısır'a. Sahi sen Türkiye'yi hiç mi sevmedin?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Ben Amerika diyede söyledim eğer bana değdiriyorsan

• XKralAdam. kullanıcısına yanıt

ne yapalım panpa git yardım et gazzeye seni bekliyorlar ha sahi şimdiye kadar buraya yazmaktan başka ne yaptın?

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Boykot ettim, sen ne yaptın?

hangi ürünler boykot bakmadım ki hiç hep yedim içtim zıçtım

Belli oluyo zaten rahatlığın. Kendin relaxsın bide bana diyosun Gazze için naptın diye

ee tamam işte elin değsin boykotla bitmiyor işler bi zahmet araplar bile seslerini çıkartmıyor sen gidebilirsin destek olmaya kahraman olacaksın şehitlik şerbeti herkese nail olmaz merak etme selalar eşliğinde dualara katacağız çok duamızı alacaksın filistinliler seninle gurur duyacak emin ol türkiyenin gururu medarı iftiharı olacaksın

Sen geç dalganı. Öbür tarafta sorarlarsa mazlumun yanındaydık denilebilir hiç olmazsa. Sende Netanyahuyla tavla falan atarsın o zmn belki ha(!) Bende o zmn senle dalga geçerim, kim bilir?

ya sana yardımcı oluyorum ne dalga geçmesi yürüdüğün yol yol değil daha radikal çözümler sunuyorum yanındaydık demen hiçbir şeyi çözmüyor biliyorsun 3 yıldır devam eden savaşa durduran yok bari bir şeyler yapman umuduyla gördüm seni gazzenin acısına koşman müslümanlık görevleri arasındadır müslüman kardeşlerin desteğine ihtiyacın varken sadece burada yazıp çizmen orada oturan savaşın acımasız gerçekleriyle boğuşan filistinlileri üzüyorsun gerçekten..

Ben boykot ederek elimden geleni yapıyorum. Yardım tırlarını bile içeri sokmuyor adamlar. Düpedüz maytap geçiyorsun.

bende diyorum ki boykotla asla zorlanmıyorlar onların paraları gani gani en kötü türkiyenin israile sorunsuz ticaret yaptığını biliyorsun yaptığın boykot işe yaramıyor israilin tuzu kuru suyu eksik olmadı hiç başka ne yapabilirsin ki boykot haricinde bende sana diyorum ki radikal çözüm üretiyorum israile karşı olanlar boykot edelim diyenlerden inanıyorsun ama ben sana çözüm üretiyorum en azından kuru kuru dolmaya kalmayın diyorum

• hani minnoş medeni çağdaş isralin derdi sadece terörist hamastı artık tv lerinde açık açık türkiyenin işgali bile konuşuluyor.

artık izmiri radikal terörist islamcı diye bombalarken görürsünüz artık. 

7 ekimide israil tertipledi yaptırdı iran içindeki israil mossad ajanları filistinin başını yaktı ha sadece bir fitildi iranın mossad gazına geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ağustos 2025; 15:11:45 >
  • (Siyasetçilerine) Tokat gibi:

quote:

Reuters ve Ipsos'un ortak araştırmasına göre ABD'de yaşayanların yüzde 58'i Filistin'in devlet olarak tanınması gerektiğini belirtiyor. Araştırmaya göre bu görüşü savunan Demokratların oranı yüzde 78, Cumhuriyetçilerin oranı ise yüzde 41.

AB ülkelerindeki araştırmalarda da çoğunluk aynı görüşte.

birgun.net
    Reuters/Ipsos araştırması: ABD'lilerin yüzde 58'i Filistin'in devlet olarak tanınmasını istiyor
    https://www.birgun.net/haber/reuters-ipsos-arastirmasi-abd-lilerin-yuzde-58-i-filistin-in-devlet-olarak-taninmasini-istiyor-647072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 20 Ağustos 2025; 15:7:9 >

Gel beraber gidelim ha, ne dersin?

aktrollere söyledim. destekledikleri parti gazze de gazze der, ama abd diyemez ya, ondan. seni tanımıyorum.

• 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.