Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ike , mechatengu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.938
Cevap
71
Favori
460.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 🔴 İsrail, Rafah'ta yerinden edilmiş sivillerin bulunduğu BM tarafından işletilen çadır kentini bombalamak için 7 füze kullandı.

    İsrail ordusu Refah’ta sivillerin bulunduğu çadırları vurdu çok sayıda sivil hayatını kaybetti. İsrail savaş uçakları, BM ve ABD'nin güvenli bölge ilan ettiği Refah kentindeki çadır kentini vurdu. Çok sayıda ölü var.

    Uluslararası Adalet Divanı kararlarının derhal ve acilen uygulanmasını ve bu katliamın durdurulması için baskı yapılmasını talep ediyoruz.

    🔴 Cenevre Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (GIPRI), Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen hakkkında, İsrail'in işlediği savaş suçu ve insanlığa karşı suçlar sebebiyle UCM'ye suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsrail girilmez denen her yere girdi. Arap devletleri, batıdaki protestocular, buradaki filistin sevdalıları ne yapabildi? Hiç.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Hocam akıl yaşı kaç senin ? Tarihsel backround diye bir şey bilir misin ? Hem kimin adına konuşuyorsun ? Keyif alır gibisin ? Güncel duruma bakıp Muzaffer ilan etmek nedir ? Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner sözünü duymadın mı hiç ? Zaman ve şartlar hep böyle mi kalacak sanıyorsun ? 2nci dünya savaşı döneminde yaşasan ve bu forum olsa "Yahudi ırkı bitti" kaybettiler derdin kesin.. Devran döner. Kimse sonsuza kadar muzaffer kalmaz. Baki Olan belli....

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Boşuna, nafile. Asıl teröristin kim olduğunu tüm dünya milletleri biliyor. Artık ülkemiz içerisindeki siyonist terörist sevicilerde kendilerini belli etmekten çekinmiyorlar. Bakalım nereye kadar...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Sen rahatsız değil misin ? İnsan değil misin ? Kimin adına konşuyorsun ?




    İsrail lehine kalbinde zerre tereddüt bulunduran herkes alçaktır! Haysiyetsizdir!

  • Siyonist Sözcü , İsrail haber ajansı temsilciliğini yapan VirgilSollozzo adlı katil sürüsü destekçisi utanmadan konuşuyor mu hala ? Yönetim niye susuyor ? Vahşi katilleri destekleyenlere söz hakkı vermeyin.. Bu vebale ortak olmayın !!

  • Gazzeliler Hamaslıların kafasına sıkmaya başlamış doğrumu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamas sayesinde şimdi "güvenli bölge" Hamas kampı oldu diyip vurdular. O sırada Hamas liderleri görevlerini yaptıkları için seviniyorlar.

    Netanyahu Haması bahane ederek soykırım yapıyor. Bu yüzden Uluslararası mahkeme de "Haması vurduk" diyip işin içinden sıyrılabilirler. Netanyahu tam yıllardır yaptığı pisliklerin hesabını verecekken Hamas sürekli yeni bir skandal yaratıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Dün gece Raknaroth'tu sanırım arkadaşın adı, hepimizin yazmak isteyip de ceza almamak için yazmadığı şeyleri yazmıştı. Muhtemelen ceza aldı ama ağzına sağlık. Nokta atışı ifadelerdi. O ifadeler kimseye onun yazdığı kişiler kadar yakışmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca hiç yorma kendini hocam. Katil, terörist israili desteklemek "özgürlük"müş maalesef.


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Bin yaşa hocam sms herkes her şeyin farkında . Özgürlük kavramını keyfimize göre yorumlayıp her türlü kötülüğü yapalım o zaman, öyle bir dünya yok artık. Görüldükleri her yerde rezil oluyorlar zaten, insan içine çıkamayacaklar. Nazilerin yaşadığı aşağılık durumu yaşamadan ölmeyecekler.. Tarihte böylesine büyük zülumlere imza atıp uzun yıllar ayakta kalabilen topluluk yok.. Hamileri de çekip gittiğinde Arkasından ağlayan da olmayacak bunların. Şu an destekleyeneler o gün geldiğinde anca havaya bakıp ıslık çalarlar.

  • Dünya'da İsrail'e tepkiler yükseldikçe İsrail adeta nispet yapar gibi soykırımın vitesini arttırıyor.Daha öncede söyledim Avrupa ülkelerinin İsrail'i eleştirmesi,uluslararası kuruluşlarda soykırımla suçlanması,Netanyahu hakkında tutuklama kararının çıkartılması,Filistini tanıyan devletlerin çoğalması vs İsrail'i durdurmaz.Zira bunlar somut adımlar değil..İsrail'in hedefi Filistinlileri bölgeden tamamen yok etmek ve sürmek..Gazze İsrail'in eline geçtikten ve Filistinliler topraklarından atıldıktan sonra İsrail kınansa ne olur kınanmasa ne olur?Üstelik birkaç yıla kalmaz İsrail ile yine tüm Dünya barışır,yapılan soykırım unutturulur.Acı ama gerçekler bunlar...


    Hep söylüyorum İsrail'i ancak bölgedeki petrol zengini Arap ülkeleri durdurursa durdurur...Bu ülkeler ABD'ye ve Avrupa'ya petrol akışını tıpkı 1970'lerde yaptıkları gibi kesseler işte o zaman İsrail ciddi bir baskı hisseder ve durma ihtiyacı duyar..Bu olmadığı sürece tüm Dünya'nın gözleri önünde ne yazık ki bu soykırım devam eder...Artık Arap ülkelerinin somut adımlar atması gerekiyor...Neyi bekliyorlar gerçekten anlamak güç...





  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    ABD'ye ve Avrupa'ya deve petrol akışını kesseler ne satacaklar peki? Neyle geçinecekler?


    Deve sidiği mi ihraç edecekler?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 27 Mayıs 2024; 14:26:34 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Standart siyasal islamcı kafası. Elinde olsa İsrail'in Gazzede yaptıklarının 1000 katını Yahudilere yapar. Elinde olmadığı için maduriyeti oynuyor.

  • Dünya ABD ve Avrupadan ibaret degil, Petrol zengini Arap ülkeleri birlik olsalar Soykirima canak tutan ülkelere Petrol satisini gayet tabi durdurabilirler. Petrolun alicisi cok nasil olsa, Avrupa Rus Gazina Ambargo koydugu halde halen daha bu gaza bagimli ve satin almaya devam ediyor. Petrol satisinin durmasi demek oralarda üretim ve hayatin durmasi demektir. Her ülkenin icine yada basina birer piyon koyduklari icin bu birlikteligi saglayamiyorlar. Kendi kardeeslerinin kanlarinin dökülmesine tepkisiz kalmaktan baska birsey yapmiyorlar.


    Netanyahu hukumetine sadece Israil disinda degil, Israil icindede büyük tepkiler var. Iktidar ortagi Gallntin verdigi süre dolunca dagilirlar gibi. Israilde insanlar hergün sokaklarda Netanyahuya karsi. Kullandigi orantisiz güc Israil Devletinin gelecegine büyük bir darbedir ama bunu suan idrak edemiyorlar.

  • mechatengu kullanıcısına yanıt

    Senden de Filistinlilerden nefret ettikleri gibi nefret ediyorlar, sadece sıran gelmedi . "Onlardan" görünürerek kurtulamazsın..

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Ne kadar saçma bir yorum ya!


    O zaman hala viyana kuşatmasını kaybetmedik.


    Kaybettiler işte hala hazımsızlık ile saçma şeyler yazıyorsun. Bu arada sana ne oluyor? hamas kaybetti zaten bir şey yapamadı sana ne oluyor

  • İsrail ne yazık ki alenen sivil bombaladı, belli ki paramotorlu militan saldırısından ve rehin alınanların iade veya takas edilmemesinden dolayı kızgın.


    Niyeti bozmuşlar filistinlileri bence sahile kadar süpürüp denize atacaklar, manzara onu gösteriyor.


    Adamlar zaten operasyon yaptıkça yüzlerce tünel falan buluyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.