Şimdi Ara

7/24 olarak satılan HDD'lerin ne farkı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda oldukça arttığını görüyorum ve fiyatları da normal masa üstü hdd lere göre biraz daha yüksek. Peki nedir bunları farklı kılan ? Bilgisi olan var mı?
    Mesela WD10PUREX 7/24 ya da Seagate Pipeline HD hatta buna birde Video olanlarda ilave oldu şimdi. Bu bir satış politikası mı yoksa gerçekten farkları var mı?

• Aşağıda bu konuda oldukça geniş bilgi buldum. Ancak benim de bildiğim bu disklerin 7/24 çalışma esnasında kendilerini gereksiz zamanlarda kapatmaları nedeniyle daha verimli ve uzun süreli kullanıma müsait oldukları şeklindeydi. Hani şu server'lar için yapılan ve yüksek verimlilikte çalışan parçalar gibi.

http://www.notebooktesting.com/simple/hdd/seagate/Seagate_Video.html
  • WD10PURX WD'nin Purple serisi.

Video'lar için, 7/24 video kayıt / kamera güvenlik sistemlerinde tercih ediliyor daha çok. O'na göre optimize edilmiş, ona göre seçilmiş bileşenler vs. olan bir model sanırım.

Mesela NAS sistemleri için de RED serisi var WD'nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Nisan 2016; 10:47:21 >
  • 2. disk olarak sadece arşiv için kullanılır mı? Okuma hızı nasıldır.4tb disklere baktım ucuzlarının hepsi 5900 rpm nas lar da 7200 ama pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.