Şimdi Ara

7.2.5 - Mythic Keystone Değişiklikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hellu, takip etmeyen arkadaşlar için yazayım dedim baya önemli değişiklikler var. Kimisi çok sevinirken kimisi abuse edileceğini düşünüyor bana göre iki tarafta haklı.

---> Depleted devri bitiyor, artık hiç bi key depleted olmayacak.

---> 3 chests devri de bitiyor. Artık 3 chests yok.

---> Keyi hızlı, yavaş farketmeksizin zamanında bitirdiğinizde normal bi şekilde 1 chest yani 2 loot ve ap sizi bekliyor olacak, fakat zamanında bitiridiğiniz için o chestin içine 1 loot daha eklenecek böylece total 3 loot alınacak. Eğer zamanında bitmez ise 2 loot ve ap olacak.

---> Keye +2 +3 upgradeler devam ediyor, +3 hızında biterse +3 upgrade olacak ama dediğim gibi chestse etkisi yok yine 3 loot alacaksınız.

---> Eğer zaman geçer fakat yinede bitirirseniz keyiniz random bir dungeon olarak 1 tık geriye düşecek. Örn: Eoa +8 > Brh +7

---> Eğer keyi hiç bi şekilde bitiremezseniz sahip olduğunuz key aynı dungeon olarak 1 tık geriye düşecek.

Hepsi şuanlık bu kadar

Edit Ekstra Değişiklik

---> Her 15 ve üzeri keystoneda, ödül kutusunun ekstradan 1 tane daha item düşürmesini arttıran bir şansa sahip olacaksınız. Bu şans değeri doğrusal olarak artacak ve birikecek(%100 ü geçecek) ve elde etmesi çok hızlı ve kolay olacak. Seviye 20 keystone da %100 4 item düşecek eğer zamanında bitirseniz 5 tane düşecek.

Bi nevi her seviyede şansınıza %20 ekleniyor diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Mayıs 2017; 20:7:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Chest olayı dursun ya, diğer değişiklikler güzel de direk kaldırılması saçma, diğer iki chestten AP çıksın mesela garanti, loota etki etmesin, böyle orta yol çözümler bulunabilir.
  • item kasmak çok kolay oluyor M+ sayesinde iyi olmuş chest sayısı düşürülmesi
  • Valla m+ dan item ihtiyacı olanlar için son bi kaç hafta bence. 3 loota düştüğünde şansınız baya azalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: furkankobek

item kasmak çok kolay oluyor M+ sayesinde iyi olmuş chest sayısı düşürülmesi

Dostum nazim gecen kankilerimin hepsi oyunu birakti 905 dk ve 880 warrior var pug grup bulayim warrior a gear kasayim diyorum grup bulmasi imkansiz adam normal nh ye bile 900+istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    880 ilvl zaten nethershard kasarak yapabilirsin 880 ilvl ortalaman var diyelim normal NH yapan bir guilde gir gerisi gelir.

Normal için pug'da +890 yapan raidler var.

Normalden sonra m+ yaparsan az da şansın varsa proclar oradan iyi bir item düşürürsün. 2 tane leg. takabiliyorsun 940 ilvl da onlar.

Ah'den waist ve cloak alacaksın 925'e kadar yolu var.

bu 5 item seni en az bak en az +890 küsür yapar ve heroic için hazırlar. NH HC yapan guilde ya da puga girebilirsin +890la zorla dene.

Diyelim guild'e giremedin. Ki guildsiz oyunda item kasmak çok zor Nethershard ile 880 ilvl yaptıktan sonra 2 940 leg. AH'den gold ile alınan 2 item ve LFR'den dungeondan vs.'den gelecek bir +890 item zaten seni yükseltir ilvl olarak...

Artı AP kasabildiğin kadar kasacaksın yılmadan oyunun tek amacı zaten şu an farm. Gold farm, AP farm, M+ farm
  • Hea bu arada warrior kasacaksan Tank girerek çok rahat yer bulursun M+'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanında yapılması gerekenleri millet yaptıktan sonra yapıyolar ya iyice batırdılar.
    legiondan beri zaten oyunu bırakan oyuncu sayısı tavan, resmen oyunda 900- adama yer yok şu an.

hadi yine legion başlarında eyv, wq lardan falan millet bi şekil 850,860 olup hc en ile yükselebiliyodu artık o da yok.

gelecek olan tos, nh gibi normal/hc kısmı kolay ama myth kısmı uber zor olursa zaten bende bırakırım.
    tos lfr den atacak itemların lvllarını hepimiz biliyoruz.
    2 aylık raidin hc sini zerg şeklinde kesiyoruz aynı şekil normalde aynı
  • 916 ilvlım pvpci diye almıyolar
  • bence çok kararında olmuş değişiklikler, loot vermedikçe 3 chest olsun bir şey fark etmiyor. M+ dungeonlardan düşen trinketların açık ara fark yaratmasını önlemek için yaptılar bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

bence çok kararında olmuş değişiklikler, loot vermedikçe 3 chest olsun bir şey fark etmiyor. M+ dungeonlardan düşen trinketların açık ara fark yaratmasını önlemek için yaptılar bana kalırsa.

Sadece o degil bazi set esyalarida ayni sekil. Mesela arcwaydeki mastery bonusu bir cok spece yariyo cok onemli bi set bence. Bana ordan setin 910 soketli ayakligi dustu mesela, bana inspect yapanlardan kesin kufur yiyorum. 7 den dusmustu bide. Bunlari edinmesi cok zorlasacak artik buyuk sorun

• Tabi canım ben trinket'ı söylerken genel olarak item kastettim. Mastery bonusu güzel gerçekten oradan ben de farmlayayım mı acaba oldum kendi kendime de kimse ağır grind'a değmez diyor o yüzden bıraktım ben de. Şu an deliler gibi Upper-Lower Karazhan farmlıyorum mesela bana mısın demedi 2 trinket da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

Tabi canım ben trinket'ı söylerken genel olarak item kastettim. Mastery bonusu güzel gerçekten oradan ben de farmlayayım mı acaba oldum kendi kendime de kimse ağır grind'a değmez diyor o yüzden bıraktım ben de. Şu an deliler gibi Upper-Lower Karazhan farmlıyorum mesela bana mısın demedi 2 trinket da.

Lower'dan hangisini arıyorsun?

Bence crit trinketinin bi espirisi yok NH de. Çok fazla target değiştiriyoruz
  • Majordomo's Dinner Bell, şu an en yüksek simlenen trinket sayılır.
    Esprisi var canım çok fazla target değiştirmiyoruz aslında, Skorp-Trilliax-Krosus-Tich-Elisande, trilliax ve krosus zaten direk ST diğerleri de cleave. Aluriel'de sayılır aslında da onda add'e dönmek gerekebiliyor. Mythic için konuşuyorum tabi. HC'de hiç dönmeden cleave yapılabiliyor.
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Haklisin o bell efsane ya ama neden loot table da gorunmuyo onu anlamadim. Birde simde set olarak da gprunuyo neyle birlesince ne oluyor o trinket?

• Çünkü aslinda tank trinketi. Loot spec değişince görülüyor. O yüzden risk alip tank spec girmek gerekiyor Lower'a. Nightbane'den düşen chest eoc ve dinner bellin verdiği bonusu baya bir arttiriyor. %20 mi neydi tam hatirlamiyorum.

Heeeee tank loot mu ayarlamak gerekiyo, e olur lowerdan dpslik bişey pek beklemiyorum. Bunu öğrendiğim iyi oldu lower spam

• Dps itemindan degildi benim dedigim tank legendarysi düşme ihtimali bi risk tabi :d

Ben tüm dps legendaryleri düşürdüğüm için rahatım
  • GÜzel konu güzel bilgiler eline sağlıkç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.