Şimdi Ara

7+1 Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzde ki ay arkadaşım Amerika'ya gidip dönecek, bana bir kulaklık getirmesini isteyeceğim de karar veremedim. Aklımda Turtle Beach'in Elite 800 modeli var. Hem Ps4 ile de kullanabilirim fakat müzik konusunda performansı çok iyi değil diye duydum. Benzer fiyat aralığında(300$) daha iyi performanslı ürünler için öneri yapabilir misiniz?

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • Bende bu sorunun benzerini sormuştum cevaplayan olmadı.
    Galiba ülkemizde TB kullanan pek yok. Bende sadece XBOX ONE için niyetlenmiştim 800X modeli için ve Astro A50 arasında kararsız kaldım.
    Sennheiser PC360 G4ME modelinede bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi pek ilgilenen çıkmadı bahsettiğiniz ürünün incelemelerine bakıp karar veririm artık. Astro A50 için mikrofonu kötü yorumlarına denk gelmiştim. Ps4 te chatte sorun teşkil edebilir haliyle.

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.