Şimdi Ara

6s 6s Plus çözünürlük farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerlikten sonra ($35) 6s yada 6s Plus alacağım şuan g2 kullanıyorum. . Merak ettiğim bu iki telefon arasındaki çözünürlük farkı oyunlarda ne kadar fark yaratıyor? Örneğin ileride plus'ın zorlanacagi oyunlarda 6s hala güncelliğini korurmu? Antutu testlerine bakıyorum ancak gpu test edilirken çözünürlük sabit kalıyor full HD olmuyor 5s çözünürlüğünde test yapılıyor. %107 çözünürlük farkı oyunlarda performans olarak direk 2 kat etki ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözünürlük ve ram konusunda bahsettiğin her iki cihaz da aynı. Bu iki cihazı birbirinden ayıran tek şey ekran boyutu. O yüzden bir cihaza hangi oyun gelirse gelsin her ikisinde de tam kapasite ve tam uyumlulukla çalışacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Çözünürlük ve ram konusunda bahsettiğin her iki cihaz da aynı. Bu iki cihazı birbirinden ayıran tek şey ekran boyutu. O yüzden bir cihaza hangi oyun gelirse gelsin her ikisinde de tam kapasite ve tam uyumlulukla çalışacaktır.

Pardon işlemci ?

• quote:

Çözünürlük ve ram konusunda bahsettiğin her iki cihaz da aynı. Bu iki cihazı birbirinden ayıran tek şey ekran boyutu. O yüzden bir cihaza hangi oyun gelirse gelsin her ikisinde de tam kapasite ve tam uyumlulukla çalışacaktır.

+1 64 gb iPhone Plus aldım space gray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

quote:

Pardon işlemci ?

İşlemci derken. İkisi de A9 kardeş neyi kastettin anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

quote:

Pardon işlemci ?

İşlemci derken. İkisi de A9 kardeş neyi kastettin anlamadım.

5s ile 6 kıyaslaması olarak yaptın sandım pardon :)

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Çözünürlükler aynı değil ki.. Bir1920x1080 biri 1334x750
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 6S PLUS 64 GB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    6S performans olarak daha güncel kalacaktır. Sebebi de aradaki çözünürlük farkı. Uygulamalar RAM'de daha fazla yer kaplayacaklar, daha fazla grafik gücüne ve daha yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyacaklar. Kısacası donanıma daha fazla yük bindirecek. O yüzden 6S ileriye dönük uzun kullanım için daha uygun bir cihaz. 6S+'da zamanla performans kayıpları olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.