Şimdi Ara

6S+ 16 GB mı Yoksa 6S 64 GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belli bir bütçem var. Ne yazık ki 6s+ 64 GB alamıyorum.

6S 64 GB mı alayım

Yoksa

6S+ 16 GB mı alayım?

Gittim baktım Plus gerçekten büyük tek elle kullanmak imkansız. 6S ele tam oturuyor ama batarya konusunda 6S+ beni götürür diye düşünüyorum.

Çok kararsız kaldım acil karar vermeliyim yardımlarınızı bekliyorum sağolun.

• 16 gb alınca çoğu büyük uygulamayı aynı anda yükleyemezsiniz

64 almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S 64GB daha mantıklı olur.
    16GB ile telefonun 4k özelliği kullanılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

6S 64GB daha mantıklı olur.

Arkadaşlar ama 6S'in bataryası 6S+ kadar gitmiyor bu bir gerçek.

Ve ben inanın samsungu batarya yüzünden bırakmak istiyorum o yüzden iPhone almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

6S 64GB daha mantıklı olur.

Arkadaşlar ama 6S'in bataryası 6S+ kadar gitmiyor bu bir gerçek.

Ve ben inanın samsungu batarya yüzünden bırakmak istiyorum o yüzden iPhone almak istiyorum.

Hocam yanınızda bi powerbank taşırsınız büyük ölçüde çözersiniz şarj sorununu..

• 16 gb çok çabuk dolar hocam kanser eder adamı 6s 64 gb aldım pişman değilim, ayrıca gereksi büyük bir telefon bence plus. şimdiden hayırlı olsun

• 6S 64 al hocam , Plus'a hiç bulasma tasıması zor çok büyük birde 16 gb hiç mi hiç yetmez 3 - 4 gb sistem dosyaları zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonununuzu haftada ya da ayda 1 defa bilgisayara takıp resim videolarınızı atıyorsanız 16gb alın
    yok yapmıyorsanız aktif olarak sürekli müzik dinliyorsanız 64sizi anca karşılar :)
  • quote:

Arkadaşlar belli bir bütçem var. Ne yazık ki 6s+ 64 GB alamıyorum.

6S 64 GB mı alayım

Yoksa

6S+ 16 GB mı alayım?

Gittim baktım Plus gerçekten büyük tek elle kullanmak imkansız. 6S ele tam oturuyor ama batarya konusunda 6S+ beni götürür diye düşünüyorum.

Kesinlikle 64 gb alın, ben plus kullanamıyorum çok büyük. Benim tercihim 6s 64 gb olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

quote:

Arkadaşlar belli bir bütçem var. Ne yazık ki 6s+ 64 GB alamıyorum.

6S 64 GB mı alayım

Yoksa

6S+ 16 GB mı alayım?

Kesinlikle 64 gb alın, ben plus kullanamıyorum çok büyük. Benim tercihim 6s 64 gb olurdu.

Beyler 6s ile 6s+ arasında ki fark ois ve batarya mı sadece. Bir de plus'un sentetik test performansı daha iyi galiba?

Batarya sıkıntısı olursa powerbank'le hallederim ya aynen tamam yarın gidip 64 cigolayt 6s alayım o zaman.

• ois özelliğini profesyonel olarak bi lens alıp kullanacaksan plus al derim fotograf ve video icin
    6s de ben bataryayı 2 günde zor bitiriyorum daha %20 ye indiremedim 6s+ da nasıldır bilinmez
    sen dediğin gibi 6s 64 cigolayt al gec :D
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Video konusuna cok girmem diyosanız 6s+ alın.sarj konusu buyuk olcude tatmin eder.16gb bence yeterli bi alan sürekli pc ile fotograf ve videolarınızı paylasırsanız telefon sismemiş olur hafızanızda cok dolu olmaz.Fotograftan yana sıkıntı olmazda videoyu bilemem ama.Sadece sarj ise dusunmeden 6s+ alın derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Video konusuna cok girmem diyosanız 6s+ alın.sarj konusu buyuk olcude tatmin eder.16gb bence yeterli bi alan sürekli pc ile fotograf ve videolarınızı paylasırsanız telefon sismemiş olur hafızanızda cok dolu olmaz.Fotograftan yana sıkıntı olmazda videoyu bilemem ama.Sadece sarj ise dusunmeden 6s+ alın derim ben

6S Space Grey 64 Cigolayt aldım hocam.
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan hocam darısı başımıza :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.