Şimdi Ara

699TL ye Samsung Galaxy S4 Sıfır. Alınmalımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar facebookta reklamı çıktı tıkladım falsosu yok yani Samsung Galaxy S4 diyor, çakma gönderemez sonuçta, yinede içimde ukte kaldı yalan gibide duruyor. Ama değilse alacağım fiyatı uygun ... Yorumlarınızı bekliyorum...

• Ben pek güvenmeyin derim
  • Nasıl falso yok adamlar dolandırıcı 700 tl ne,site ismide galaxys4
  • abi bi ölün ya bi gidin bin defa oldu bu 700 tl ye galaxy s4 mü olur hotanto vahşisine bile söylesen g...yle güler...
  • Sence ne kadar mantıklı ?
    Saçmalama kardeş bi amazon fiyatına bakarmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta Yurt-Dışı fiyatı bile o kadar düşük değilken bu fiyata almanı önermem açıkçası kazık yeme ihtimalin çok yüksek
  • Bu tür siteler geçici olarak kurulup satış yapan sitelerdir. Satılan ürünlerde 1. sınıf çakma telefonlardır. Birçok alıcı gerçeği ile çakmasını ayırt edemeyecek kadar bilgi sahibi değil. Kesinlikle alma piyasada aynısı daha uygun fiyata alabilirsin. 1. sınıf replika.
    PTT kargoyu kullanırlar genelde ve kapıda ödemeli göndererek insanların güvenini kazanmaya çalışırlar bu sayede satışı gerçekleştirirler. PTT çalışanı olduğum için sürekli bu tarz ürünler satan sahışlarla muhattap oldum. Hatta satılan telefonları tek tek test ettim. Genelde bu tür telefonları test etmek için Antutu Benchmark test progrmı kullanılır. Bu telefonlarda yüklü gelir ve programla oynanmış olarak gelir. Yani telefonun kesin bilgilerini göremezsin. Orjinali gibi yaptıklarından işlemci ram vs aynı orjinalindeymiş gibi gsösterir program. CPU-Z Android versiyonu yükleyerek telefonların orjinal olup olmadığını anlarsın.

Örnek olarakta baldıza bu tarz replika iphone 5 aldım. Tabi içinde android yüklü ve çok iyi Iphone teması giydirmişler. Tcell'e götürdük satış danışmanı bile çakma olduğunu anlamadı bu kadar iyi yapıyorlar aldanma derim. Ama android olarak işini görecek kapasitede olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al dostum al sen burda yazılanlara bakma memnun kalırsın bak gor :D
    not : konu sahıbı ne ıctıyse banada gondersın

• puan veriyorsa avantajix geri ödeme varsa züper
  • Şikayetvar da sizin gibi alan kişilerin şikayetleri dolu. Düşünün yani

• geçen arkadaşta facebook reklamlarında 200 TL ye iphone s4 almıştı. 100 TL ye satmaya çalışıyor :)
  • Zamananında ucuza boğaz köprüsü satıyolardı şimdi birde bumu çıktı.Nolur saf olmayın artık.Geçen bir arkadaş söyledi vatandaş bulgaristandan bir kadınla tanışmış kadın 2000 dolar yolla geleceğim diyor.Adam havale için bankaya gidiyor bankacı dolandırılacağını bunun bilinen bir dolandırıcı yöntemi olduğunu söylüyorlar yok.Bankacı insaflı polis çağırıyor polis 2 saat dil döküyor ve adam ikna olmuyor havale ediyor.Sonrada dolandırıldım diye polise baş vuruyor.Bu gerçek.
  • tamamen dolandırmayabilirler .700 tl yolluyorsun sana s4 marka parfüm de gönderdikleri oluyor.Haberin olsun.
  • çok değil 1 hafta içinde imei kayboldu diye buraya konu açabilrsin
  • Hocam yapmayın orijinal olabilir mi Allah aşkına? 130gram patatese ihtiyacın varsa al tabi,

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

Bu tür siteler geçici olarak kurulup satış yapan sitelerdir. Satılan ürünlerde 1. sınıf çakma telefonlardır. Birçok alıcı gerçeği ile çakmasını ayırt edemeyecek kadar bilgi sahibi değil. Kesinlikle alma piyasada aynısı daha uygun fiyata alabilirsin. 1. sınıf replika.
    PTT kargoyu kullanırlar genelde ve kapıda ödemeli göndererek insanların güvenini kazanmaya çalışırlar bu sayede satışı gerçekleştirirler. PTT çalışanı olduğum için sürekli bu tarz ürünler satan sahışlarla muhattap oldum. Hatta satılan telefonları tek tek test ettim. Genelde bu tür telefonları test etmek için Antutu Benchmark test progrmı kullanılır. Bu telefonlarda yüklü gelir ve programla oynanmış olarak gelir. Yani telefonun kesin bilgilerini göremezsin. Orjinali gibi yaptıklarından işlemci ram vs aynı orjinalindeymiş gibi gsösterir program. CPU-Z Android versiyonu yükleyerek telefonların orjinal olup olmadığını anlarsın.

Örnek olarakta baldıza bu tarz replika iphone 5 aldım. Tabi içinde android yüklü ve çok iyi Iphone teması giydirmişler. Tcell'e götürdük satış danışmanı bile çakma olduğunu anlamadı bu kadar iyi yapıyorlar aldanma derim. Ama android olarak işini görecek kapasitede olur.

çok iyi taklitlerdir ama sadece android işletim sistemli telefonlarda taklit olduğu zor anlaşılır, iphone 5 in çakmasını gerçek zanneden adam turkcell de en fazla kontör satmaya yarar

ptt çalışanıyım demişsin direk içindesin mevzunun, dolandırıcı oldukları bilinen birçoklarının savcılığa suç duyurusunda bile bulunduğu bu kişiler ve kurumların işlerini ptt göz göre göre nasıl yapıyor? bu suç değil midir?

• Bunu ptt de sizin gibi görse ne mükemmel olur bu tür kargolar almaktan bıktık bitkisel ilaç altında ne ilaçlar satılıyor bizde bunları yolluyoruz hiçbir denetim yok. Yollamama gibi lüksümüzde yok genel müdürlük izin veriyor bizde kabullerini yapmak zorundayız. Ama şuna inanması güç insanlar kargolarda ne geldiğini bilmiyor tv de görmüş sipariş vermiş ne olduğundan haberi yok böyleleri oldukça da bunları yontmamak elde değil. Hani sermayem olsa bende girecem bu işe o derece yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.