|
6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (9. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun.
Benim merak ettiğim; 16+16, 32GB RAM de oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ram slotu var denemedim ama olmaması için bir sebep yok -
kardeş freedos olayını nasıl aşıyorsunuz, laptop alacağım da win girince 1500 koyuyor üzerine
-
-
Hocam şahsen satıcı yerine lenovoya sormayı veyahut yurtdışı forumlarda deneyenlere sormayı daha sağlıklı buluyorum -
Ayrıca 10 yıla yakın kullanıcaksanız önerim biraz daha ekleyip Ryzen 7 almanız -
Windows iso indir internetten 10 TL'ye lisans al -
Arkadaşlar laptopu ilk açtığımda wifiyi görüyor ama internet yok diyor. Modemi açıp kapatınca düzeliyor. Modemim Superonline'nın verdiği huawei. Sorun ne olabilir ?
-
Bilgisayar dün teslim edildi. Bugün kurulumu yaptıktan sonra garanti süresini kontrol etmek istedim ve lenovo sitesinden ve lenovo vantage uygulamasından bu işlemi gerçekleştirdim. 24 ay yani 730 gün garantili olarak satılan ürünün 700 gün garantisi kaldığı yazıyor. Bu durumda ne yapmam gerek? Neden 1 ay garanti eksik olabilir? Bir fikriniz var mı acaba?
-
Aynı sorun HP'lerde de oluyor. Önemli olan fatura tarihidir ama yine de arayıp sistemden güncelletebilirsin. -
HB'yi mi yoksa Lenovo'yu mu aramak gerek?
-
Lenovo tabii ki -
windows 10 lisansıyla geliyormuş. konudakl freedos
-
Evet fiyat iyi taksitle alma imkanı olsa direk alırdım.
60 Hz olması, 256 gb hafızaya sahip olması ve bazı müşteriler için taksit yapılamayışı eksileri.
-
Bide IPS değil WVA panel yazıyor aşağıda.
Sipariş ettim, yarın gelmesini bekliyorum bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X