69 TL Banvit Poşetli Bütün Piliç Kg https://www.migros.com.tr/banvit-posetli-butun-pilic-kg-p-2be8448 |
69 TL Banvit Poşetli Bütün Piliç Kg

-
-
Kuş gribi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosta 10-12 Ocak arası bütün markalar aynı fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İncelemedim ama denk geldim.Bim ve Şoktada farklı markalar aynı fiyattı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
banvit kalmış bizim bölge de
-
turkiye'deki tuketicilerdeki cahillik seviyesi: migros surekli yaptigi kampanyada tavuk indirimi yapar: kus gribi
cikolata indirimi olur: yer fistigi pestisit
bu cahil arkadaslara tavsiyem elinizde belge varsa sikayet edin. gelip buraya atip tutmayin. emin olun boyle yazanlar, kampanyalarda ilk kapisanlar.
-
son günlerde tavuk bolluğu var herhalde. bim carrefour migros bütün tavukları 69liraya satmaya başladı. ben geçen hafta carrefourdan aldım 69 liraya baya büyüklerdi roaster tavuk.
-
18 ocak tavukların skt bununda bilgisini verelim
-
yerel marketlerde aylardır but 59.90 , tavuk 69.90
-
valla bizim buralarda yerelde, normal marketlerde de fiyat 89-99 liraydı hep.
-
banvit tavuk pirzola da 95 tl'ye satılıyordu file marketlerde
En Beğenilen Yanıtlar

turkiye'deki tuketicilerdeki cahillik seviyesi: migros surekli yaptigi kampanyada tavuk indirimi yapar: kus gribi cikolata indirimi olur: yer fistigi pestisit bu cahil arkadaslara tavsiyem elinizde belge varsa sikayet edin. gelip buraya atip tutmayin. emin olun boyle yazanlar, kampanyalarda ilk kapisanlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X