Şimdi Ara

69-80 Lvl alınık char. İtemsiz sp'li. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GhostRider7

http://forum.donanimhaber.com/m_28761570/mpage_1/key_//tm.htm#28761570

69-80 lvl arası Güncel up<<
  • Up
  • Up
  • up yapıyon ama pm attım cevap gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

up yapıyon ama pm attım cevap gelmedi

Hmm simdi baktım attığın mesajı görmemişim kusura bakmayın :( Ek olarak bir miktar spsi olsaydı char uygundu hatta isteğim char buydu bile diyebilirdim. Böyle bir imkan varsa 10-15k + sp olursa charı anında alırım :)
  • semih_alipek_54@hotmail.com ekle knslm
  • Konu günceldir. Lütfen 69- lvlda ve eu char olarak gelmeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haté

quote:

Hmm simdi baktım attığın mesajı görmemişim kusura bakmayın :( Ek olarak bir miktar spsi olsaydı char uygundu hatta isteğim char buydu bile diyebilirdim. Böyle bir imkan varsa 10-15k + sp olursa charı anında alırım :)

hocam char istedin gibiydi aslında 80 maxda bırakmışdım pm de dediğim gibi 10k+ sp si zaten hazırda olması lazımdı bite itemleri 8d ama fb di neyse çokda önemli diil bugün sattım charımı tesadüfen sen umarım bulursun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Haté

quote:

hocam char istedin gibiydi aslında 80 maxda bırakmışdım pm de dediğim gibi 10k+ sp si zaten hazırda olması lazımdı bite itemleri 8d ama fb di neyse çokda önemli diil bugün sattım charımı tesadüfen sen umarım bulursun

Hmm h.olsun neyse konu güceldir

• Yup.
  • arkadasım bende var 72 Lv 430 k sp li itemli 200 tl istersen bana ozelden ulasabilirisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: metoforoz

arkadasım bende var 72 Lv 430 k sp li itemli 200 tl istersen bana ozelden ulasabilirisin

Aşar (: Sana kolay gelsin. Belirttiğim fiyattan 1 kuruş yukarı veremem konu günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.