Hmm simdi baktım attığın mesajı görmemişim kusura bakmayın :( Ek olarak bir miktar spsi olsaydı char uygundu hatta isteğim char buydu bile diyebilirdim. Böyle bir imkan varsa 10-15k + sp olursa charı anında alırım :)
semih_alipek_54@hotmail.com ekle knslm
Konu günceldir. Lütfen 69- lvlda ve eu char olarak gelmeyin..
quote:
Orjinalden alıntı: Haté
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
up yapıyon ama pm attım cevap gelmedi
Hmm simdi baktım attığın mesajı görmemişim kusura bakmayın :( Ek olarak bir miktar spsi olsaydı char uygundu hatta isteğim char buydu bile diyebilirdim. Böyle bir imkan varsa 10-15k + sp olursa charı anında alırım :)
hocam char istedin gibiydi aslında 80 maxda bırakmışdım pm de dediğim gibi 10k+ sp si zaten hazırda olması lazımdı bite itemleri 8d ama fb di neyse çokda önemli diil bugün sattım charımı tesadüfen sen umarım bulursun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Haté
quote:
up yapıyon ama pm attım cevap gelmedi
hocam char istedin gibiydi aslında 80 maxda bırakmışdım pm de dediğim gibi 10k+ sp si zaten hazırda olması lazımdı bite itemleri 8d ama fb di neyse çokda önemli diil bugün sattım charımı tesadüfen sen umarım bulursun
Hmm h.olsun neyse konu güceldir
Yup.
arkadasım bende var 72 Lv 430 k sp li itemli 200 tl istersen bana ozelden ulasabilirisin
quote:
Orjinalden alıntı: metoforoz
arkadasım bende var 72 Lv 430 k sp li itemli 200 tl istersen bana ozelden ulasabilirisin
Aşar (: Sana kolay gelsin. Belirttiğim fiyattan 1 kuruş yukarı veremem konu günceldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme