Şimdi Ara

69-80 Lvl alınık char. İtemsiz sp'li.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 69-80 arası arıyorum ve sadece ch olacak spsiz char asla düşünmüyorum. Buna ek olarak Black Wings, Plus presi var vs. diye gelmeyin vereceğim fiyat belirlidir. İtemsiz olarak almayı düşünüyorum yeterki stat ve skillerimizde sorun olmasın, söylediklerime uygun olup charını satmak isteyen arkadaşlar pmden mail adreslerini versinler. İyi oyunlar...

Verebileceğim fiyat: Charına göre 39-59TL arasıdır.

Edit= Başlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haté -- 30 Mart 2009; 22:14:12 >

• o fiyata istediğin charı bulmak imkansız bence :)
  • buna uygun bi deyim aradım ama bulamadım mazur görün
    bilen varsa arkadaşa söylesin
  • Söylenmez Burada...
    quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

buna uygun bi deyim aradım ama bulamadım mazur görün
    bilen varsa arkadaşa söylesin

çok zor be hocam 25-30 lw arası 1mil spli charı bile zor bulursun bu fiyata
  • gurkankuru1, mr.chucky, MegaLeader forumu bir gezin bakın bakalım 76-80 lvl charlar 75-80TL ben ki itemsiz istiyorum ;) sadece sp sıkıntısı olmasın okadar iyi günler
  • up
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up.
  • Elimde 76 LvL Nüker var Sp leri 75 ve 73 max ama heuksal ve forcede , fire açılmıştır onların skıllerini düşürdüm sandece indirmek kaldı elinde 76 +4 sos spearı var 2 tane daha sosu var altlık ve kolluk Full blueli 69 LvL iti var 70 olcak No name içinde parasıda vardır 20 m falan ayriyetten 11k500 yani 11500 sp si vardır Pasific serverındadır İsmide LegaLize dir şaunda char 75 Ytl veren birde 90 Ytl veren oldu ? gerisini sen düşün izmirde oturuyorum ellede olur veya ptt havale yoluylada olur ? sen bi düşün ama cevabını bekliyorum ok mutlaka bişi yap İyi Forumlar
  • elimde 74 den düşme 64 lvl archer var. 35 TL ye bırakıyorum. skiller 72 lvlde.İlgilenirsen kor_ay16@hotmail.com msn adresim ekle konusalım anlasalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulubatli_17 -- 20 Mart 2009; 19:28:18 >
  • 77 lvl Xbow um war HERA da 60 YTL itemsiz Skıller Düzgün. _KRAL70_
  • HolyDusk, ulubatli_17, devil_Ziro_xD

quote:

sp sıkıntısı olmasın
  • hate bize sölemişin ne vardı sp durumu iyi 11 500 sp var diotum
  • @HolyDusk

İtem saymışsın, lütfen kriterlerime uygun charın varsa yaz yoksa yazma o chara k.bakma ama 90 yada 75 TL vermem iyi satışlar. Konu günceldir up.
  • forumu araştır lütfen hera ve venüste 50 ytl den başlayan fiyatlarla diye bi konu var bak oraya
  • Arkadaşlar lütfen saçma sapan cümleler yazmak için beyninizi yormayın araştırıyorum emin ol ;) Güncel
  • imzamdaki 81 lvl char için pm attım ilgilenirsen bi görüşelim
  • Konu günceldir up
  • Up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.