Şimdi Ara

688 RP sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum SKT T1 kostümleri falan geliyor aylar öncesinden duyurmuşlardı zaten de. Zyra almayı planlıyordum 750 RP galiba, Riot'a yazsam üstünü tamamlar mı ki? :( Resim çizerim yazı yazarım acımam

• 5 tane coca cola zero ic 100 rp :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim Kırşehir'deyim, ben daha burada göremedim o zerolardan :(
  • Sorunsal kelimesi diplomatik seviyede bile kullanilmiyordur serefsizim.

• 400RP 5lira

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Sorunsal kelimesi diplomatik seviyede bile kullanilmiyordur serefsizim.

Ekşi sözlük seviyesi bu...
  • Ekşi'yi pek sevmem aslında ama sağdan soldan göre göre akılda kalmış herhalde :/

5 liraya 400 aldıktan sonra kalan 300 rp'ye de anca 260'lıklar alınır ki şu oyunda almak istediğim topu topu 4-5 skin kaldı onlar da indirimle bile 260 olmuyor malesef. 5 liraya bir günlük karın doyuruyoruz, onu da böyle çar çur etmek istemem. Şu anki RP'mi de kendim almadım zaten. Görüyorum Riot'tan bu şekilde tamamlatanları, acaba 60-70 alan var mı diye sormak istemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermine

Ekşi'yi pek sevmem aslında ama sağdan soldan göre göre akılda kalmış herhalde :/

5 liraya 400 aldıktan sonra kalan 300 rp'ye de anca 260'lıklar alınır ki şu oyunda almak istediğim topu topu 4-5 skin kaldı onlar da indirimle bile 260 olmuyor malesef. 5 liraya bir günlük karın doyuruyoruz, onu da böyle çar çur etmek istemem. Şu anki RP'mi de kendim almadım zaten. Görüyorum Riot'tan bu şekilde tamamlatanları, acaba 60-70 alan var mı diye sormak istemiştim.

Malesef imkansız.Maksimum 40 duydum ona da inanmıyorum xd. 30-35 verirler maksimum. Zero nasıl yok yahu illa ki bulursun.

• Kırşehir'de 1 migros 1 kiler 1-2 tane de Yunus market var onları gezdim bulamadım
  • Max 39 rp veriyorlar düşün neden 40 vermiyorlar. 400 rp alıyorsun 40 daha 440 indirimde 4800 ip lik karakter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.