Bildirim
688 RP sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5 tane coca cola zero ic 100 rp :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenciyim Kırşehir'deyim, ben daha burada göremedim o zerolardan :( -
Sorunsal kelimesi diplomatik seviyede bile kullanilmiyordur serefsizim.
400RP 5lira
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
Sorunsal kelimesi diplomatik seviyede bile kullanilmiyordur serefsizim.
Ekşi sözlük seviyesi bu... -
Ekşi'yi pek sevmem aslında ama sağdan soldan göre göre akılda kalmış herhalde :/
5 liraya 400 aldıktan sonra kalan 300 rp'ye de anca 260'lıklar alınır ki şu oyunda almak istediğim topu topu 4-5 skin kaldı onlar da indirimle bile 260 olmuyor malesef. 5 liraya bir günlük karın doyuruyoruz, onu da böyle çar çur etmek istemem. Şu anki RP'mi de kendim almadım zaten. Görüyorum Riot'tan bu şekilde tamamlatanları, acaba 60-70 alan var mı diye sormak istemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: undermine
Ekşi'yi pek sevmem aslında ama sağdan soldan göre göre akılda kalmış herhalde :/
5 liraya 400 aldıktan sonra kalan 300 rp'ye de anca 260'lıklar alınır ki şu oyunda almak istediğim topu topu 4-5 skin kaldı onlar da indirimle bile 260 olmuyor malesef. 5 liraya bir günlük karın doyuruyoruz, onu da böyle çar çur etmek istemem. Şu anki RP'mi de kendim almadım zaten. Görüyorum Riot'tan bu şekilde tamamlatanları, acaba 60-70 alan var mı diye sormak istemiştim.
Malesef imkansız.Maksimum 40 duydum ona da inanmıyorum xd. 30-35 verirler maksimum. Zero nasıl yok yahu illa ki bulursun.
Kırşehir'de 1 migros 1 kiler 1-2 tane de Yunus market var onları gezdim bulamadım -
Max 39 rp veriyorlar düşün neden 40 vermiyorlar. 400 rp alıyorsun 40 daha 440 indirimde 4800 ip lik karakter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X