Şimdi Ara

6800XT ile takaslık 2080Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 6800XT ile takaslık 2080Ti

Genellikle kullanımım VR odaklı olduğu için (yarış simülasyonları rF2, iRacing vs..), ray tracing ve DLSS gibi teknolojiler benim için pekte anlam ifade etmemekte. Bu nedenle MSI Ventus 2080TI kartımı AMD 6800XT ile uygun şartlarda takaslayacağım.

Kart sadece oyun için kullanıldı. +175Mhz Core ve +1000Mhz Ram hız artışında OCCT stabilite testini sorunsuz tamamlamakta ve yük altında dahi 80 C yi aşmamakta.. Bedava %10 Performans artışı demek.

Takaslanacak olan 6800XT nin sıfır ya kullanılmış olması fark etmez. Talebiniz olan fark ile bana yazabilirseniz sizinle iletişime geçerim.

Direk satın almak isteyen arkadaşlar için fiyatı ekledim. Uzamaması adına inebileceğim son rakamı yazdım.

Kutusu ile birlikte vereceğim. Kullanacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.