|
671 beygirlik yeni Aston Martin Vantage S tanıtıldı
-
-
Beğenmedim . İç dış çok çirkin duruyor . Arka taraf rezalet zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2. El piyasasında çok değer kaybediyor ve sürekli arıza çıkartıyor. Masreati gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
aston martin alacak insanların 2. el değerini gözetip araba alacağını düşünenler olabilir, bu araba aston martin, wv golf değil.
-
Atmosferik v12 olmalıydı. Belki şanzıman çıkışına bir elektrik motoru ile alt devir için tork sağlanabilirdi.
_____________________________ Alfa Romeo -
Önüne gelen araba çıkarıyor
Oha 671 beygir mi?
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Aston martinin zaten v12 serisi var Vanquish v12 motor serisi Vantage V8 serisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vantage serisinde de v12 kullanılıyordu söylediğiniz gibi bir durum söz konusu değil.
_____________________________ Alfa Romeo -
Otomobil tarihinde böyle agresif, etkileyici bir ön tasarım yok.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
şekilsiz şemalsiz dandik elektrikli otomobillerin yanında ay gibi parlıyor aslanım benim.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Aston martin neden iç tasarım yapamıyor
Benim gözümde Tesla alabilen zengin.
Teslacının gözünce Aston Martin alan zengin.
Aston Martin'i kapısının önüne koyan için zengin kavramı nedir merak etmiyor değilim.
_____________________________ -
ikinci elde değer kaybedecek olmasa alırdım. sipariş verecektim vazgeçtim.250 bin dolar vericem seneye 220 bin dolara bile satamıycam, olacak şey değil.
toyota corolla'dan devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 10 Temmuz 2025; 16:20:59 >_____________________________ en iyi öğretmen, en son yapılan hatadır. -
"Aston Martin'i kapısının önüne koyan için zengin kavramı nedir merak etmiyor değilim."
onlar için de zengin kavramı jet uçak ve büyük yat sahibi zenginlerdir.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
En Beğenilen Yanıtlar
|
aston martin alacak insanların 2. el değerini gözetip araba alacağını düşünenler olabilir, bu araba aston martin, wv golf değil.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt