slm arkadaşlar.ben gecen gün izmir cankaya da bir magazadan 6680 için kulaklk ceviricisi ve sony ericssonkulaklık aldım.gerci benim amacım 6630 müzik paketiyle gelen kulaklığı almaktı fakat hiç bir yerde bulamadım.sonra sony ericcson un da ii olabilceğini düşündüm.sonra denedim biraz.ses kalitesinde cok az bi bass farkı vardı.ayrıca ses dışarıya hiç gitmioyordu.ama benim istediğin bu kadar değildi.kualkların kalitesi ii dğeil gibiydi.ayrıca aldığım cevirici de kulaklıkta çin malıydı.orjinal olmayabilir diye düşünüyorum.cevirici 15 ytl sony ericsson 25 ytl tuttu.ama memnun değilim.eger izmirde bana dükkan tavsiye edebilcek varsa cok sevinirm.ayrıca bu ürünlerin nası orjinal olduğunu anyalbilirim.ve kulaklık önerisi varsa arkadaşlar sevinirm.6630 müzik paketinden cıkan o kulaklığıda kullananlar yorum yazarsa ii olur arkdaşlar.şimdiden teşekkür ederim salı günü gidicem tekrar oraya.ya geri vericem ya da başka bişeyler alıcam.
ben nokia 6230i kullanıyordum ad-15 ve hs-20 kulaklığıyla birlikte denedim inanılmaz kaliteli ses veriyordu birçok müzik telefonlarıyla rakip olurdu o derece(walkman serisi hariç)
Aldığın kulaklık kutulu muydu? (Kutulu ise; sahte olma ihtimali daha yüksek.)
Bir de mümkünse yakından çekilmiş resimlerini eklersen anlayabiliriz. WEBCAM in var ise onda el ayarlı lens vardır. Bu sayede yakın çekimde netlik sağlayabilirsin.
@charlotte
6230i ile CX300 ü tes ettim. Ancak pek tatmin edici bir ses alamadım. (Kendi kulaklığına göre önemli bir fark var tabi. Ama senin dediğin gibi W serisi ile yarışamaz. )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme