Şimdi Ara

6630 sildigim fotoyu geri alma.ACİL bugeceye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar açil fotograf sildim fotografı geri alabilirniyim yardımçı olursanız sevinirim.

bu geceye lazım acil önemli fotografff..

HAFIZA KARTINDAN SİLİNDİ VE PROGRAMLA ALINDIGINI BİLİYORUM PCDE AMA PROGRAMIN İSMİNİDE ÇİSMİNİDE BİLMİYOM DUYDUM FORUMDAN 1 ARKADAŞ YAPMIŞDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 24 Eylül 2007; 21:43:05 >

• çok Saçma Sİstemi GEri YÜklememi Sandın SEn bU Teli
  • Olmaz herhalde...
  • oluyor dostum hafıza kartına yüklüydü

bi programla oluyordu biliyorum ama kimin yapdıgını unuttum

programla geri alabiliyorduk hafıza kartından
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

oluyor dostum hafıza kartına yüklüydü

bi programla oluyordu biliyorum ama kimin yapdıgını unuttum

programla geri alabiliyorduk hafıza kartından

haaaaa biliyorum bak google REcovery başlığında arat bulursun öle bi program gördüm ama mantığı üzerine başka bi dosya yüklenmemek şartıyla kurtara bilirsin anca Pc dede öle işliyor ztn
  • Böyle bişey mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Gan-g-ster--

Böyle bişey mümkün değil.

Ben duydum ama geri gelmesi düşüh ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AL Bİrader Bir KAÇ LİNk ARAştır Ve YAp

http://www.frm+tr.com/bakim-ve-onarim-programlari/577701-mmcard-recovery-3-0-hafiza-karti-ve-hd-den-silinen-resim-video-muzik-kurtarma.html

http://forum.kanka.net//showthread.php?t=50992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpzlisalih -- 24 Eylül 2007; 23:01:23 >

• hafıza kartından silindiyse olabilir belki..ama kartı bilgisayara takıp yapman lazım sanırım...recuva die bi program vardı ucretsiz dene istersen...
  • eger kurtarabilirsen nasıl yaptıgını bizimle paylasırsan cok iyi olur,kolay gelsin...
  • SD card undelete yi dene birde PC'de bu is icin kullanilan program var onlarla basarabilirsin. bazen cok sagliklik bir resim elde edilmiyor ama ugrasirsan olur.. Olmaz diyen arkadaslara neye göre diyor bilmiyorum ama ben yaptigim icin VAR diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

SD card undelete yi dene birde PC'de bu is icin kullanilan program var onlarla basarabilirsin. bazen cok sagliklik bir resim elde edilmiyor ama ugrasirsan olur.. Olmaz diyen arkadaslara neye göre diyor bilmiyorum ama ben yaptigim icin VAR diyorum..

olmaz diyen arkadaslar telefon hafızasından kurtarma olmaz gibi dusunuyor,aslında belki o da olur ama bizim yapabilicegimiz iş degil,burdaki sorun karttan silinme oldugu için sans daha yuksek bence...

bakalım arkadas naaptı..birrde sonra yaz pek gzel olucak..
  • arkadaşlar şimdi deniyorum sonuçu bildirecem tşk.
  • ARKADAŞLAR EVET BÖLE BİR PROGRAM VAR KULLANDIM FOTOLARIMIDA GÖRDÜM

AMA SONUÇ ŞUKİ İLAÇ DOSYASI OLMADAN İNDİREMİYOM PC YEEEE

LİNK BUDUR BAKA BİLİRMİSİNİZ 1 SAYFADA PROGRAM ALDIM
    http://www.wtfrm.com/webforum/showthread.php?t=285&highlight=Recover+Files&page=6
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

ARKADAŞLAR EVET BÖLE BİR PROGRAM VAR KULLANDIM FOTOLARIMIDA GÖRDÜM

AMA SONUÇ ŞUKİ İLAÇ DOSYASI OLMADAN İNDİREMİYOM PC YEEEE

LİNK BUDUR BAKA BİLİRMİSİNİZ 1 SAYFADA PROGRAM ALDIM
    http://www.wtfrm.com/webforum/showthread.php?t=285&highlight=Recover+Files&page=6

buraya kadar gelmissin insallah kurtarırsın arkadasım...belki baska forumlardada vardır arastır istersen ilaç olayı için...kolay gelsin...merakla bekkliorum sonucu..

• dostum program elimde ben unun ilaçını bulucam bugun yada yarın

dün lazımdı bulamadım ama inet yapdım bulucammmmmm
  • Nasıl yani oluyosa ben 1 ay önce sildiğim resimleri şimdi geri getirebilecekmiyim?
  • quote:

Nasıl yani oluyosa ben 1 ay önce sildiğim resimleri şimdi geri getirebilecekmiyim?

ustune birsey yazılmadıysa kurtarabiliyoruz sanırım..pc'de harddisk'le aynı mantık...
  • Şimdi ben fotomu sildim diyelim sonra onu geri aynısı gibi getirebileceğim. (Ama hafıza kartına Format attım yine olurmu?)
  • quote:

Şimdi ben fotomu sildim diyelim sonra onu geri aynısı gibi getirebileceğim. (Ama hafıza kartına Format attım yine olurmu?)

olur bende atmışdım ama programın ilaçı olmadıgından alamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.