Şimdi Ara

6630 HAFIZA KARTI GÖRMÜYOR!! YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6630 kullanıyorum. Hafıza kartı Kıngston 512mb.Dün geceden beri telim hafıza kartını görmüyor ve mecburen telin kendi hafızasını kullanıyorum. Nasıl düzeltebilirim bunu bilgisi olan varsa lütfen acil yardm etsin

• 6630 topicinde cevap verdim, yeni konu açmana gerek yoktu
  • Hafıza kartının dual volt mmc olması lazım
    Düzeltme : Banner arkadaş cevap vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 3 Şubat 2006 16:54:03 >
  • HAKLISIN AMA BİR AN ÖNCE ÇÖZMEK İSTİYORUM BU SORUNU. KARTIM DV RS MMC ZATEN BEN BU KARTI 1 AYDIR KULLANIYORUM AMA DÜN OLDU BİRDEN. HAFIZA KARTINI ÇIKARIP TAKTIM DEFALARCA TELİ AÇIP KAPADM AMA HEP AYNI
    quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

6630 topicinde cevap verdim, yeni konu açmana gerek yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_romeo

HAKLISIN AMA BİR AN ÖNCE ÇÖZMEK İSTİYORUM BU SORUNU. KARTIM DV RS MMC ZATEN BEN BU KARTI 1 AYDIR KULLANIYORUM AMA DÜN OLDU BİRDEN. HAFIZA KARTINI ÇIKARIP TAKTIM DEFALARCA TELİ AÇIP KAPADM AMA HEP AYNI
    quote:

Card readerin var mı ona tak bakim bilgisayar görüyormu ??

• CARD READER YOK AMA TEMİN EDİCEM EGER PC GÖRÜYORSA SORUN NE OLUR PEKİ?
    quote:

Orjinalden alıntı: narinci

quote:

HAKLISIN AMA BİR AN ÖNCE ÇÖZMEK İSTİYORUM BU SORUNU. KARTIM DV RS MMC ZATEN BEN BU KARTI 1 AYDIR KULLANIYORUM AMA DÜN OLDU BİRDEN. HAFIZA KARTINI ÇIKARIP TAKTIM DEFALARCA TELİ AÇIP KAPADM AMA HEP AYNI
    quote:

• quote:

CARD READER YOK AMA TEMİN EDİCEM EGER PC GÖRÜYORSA SORUN NE OLUR PEKİ?
    quote:

Orjinalden alıntı: narinci

quote:

quote:

Başka bir kart mı elinde, onu takıp dene, onu görücek mi bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc görüyorsa kartaki verileri bilgisayara at.. format çek telefona tak görmesi lazım görmez ise telefondaki yuvasında bi temasızlık var dır
  • eğer sorun karttaysa garantisi olması lazım daha bi aylıkmıs ama telefondaysa isin zor istersen card readerla format at veya restart program bul onunla kendisi açıp kapasın bence görür ama garantisi vardır....kolay gelsin
  • Sanan en kesin çözüm, ama bilgilerin gider. kart reader varsa bilgilerini al, yoksa yapacağın tek şey, kartı biçimlendirmek, o zaman görür.
  • bi de telefonun kendisinin ayarlarına format atmak istersen yıldız kare 7370 kare gir güvenlik kodunu sorunca yaz mesela(12345)
  • Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Ben başka bir kart denedim ve telefonum gördü yani sorun benm kartımda herhalde gidip değiştirmek olacak.
    Herkese çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Ben başka bir kart denedim ve telefonum gördü yani sorun benm kartımda herhalde gidip değiştirmek olacak.

kardeş ben sana nasıl oldugunu bile söylerim bendede 2 defa oldu nokia 2 defa değiştirdi....sorun telefondan kaynaklanıyor telefonu servise ver içini açıp baksınlar kartı telefonun yakıyor benden sana tavsiye benim 2 defa kartı yedi sonra tuşlar çalışmamaya başladı kontrol ettiler telefondanmış
  • Eski 64 mblık kartımı kullanıyorum u anda şimdilik bir sorun yok. Gerçekten kafam karıştı şimdi sorun teldemi karttamı
    quote:

Orjinalden alıntı: meric22

quote:

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Ben başka bir kart denedim ve telefonum gördü yani sorun benm kartımda herhalde gidip değiştirmek olacak.

kardeş ben sana nasıl oldugunu bile söylerim bendede 2 defa oldu nokia 2 defa değiştirdi....sorun telefondan kaynaklanıyor telefonu servise ver içini açıp baksınlar kartı telefonun yakıyor benden sana tavsiye benim 2 defa kartı yedi sonra tuşlar çalışmamaya başladı kontrol ettiler telefondanmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.