mrb arkadaşlar benim telim normal 6630 fakat code numarasını değiştirerek versiyon yükledim müzik edişimi 6630 oldu.şimdi diyorumki acaba kod numarasını n70 kod numarası yazsam ve versiyon yüklesem n70 menüsü ve özellikleri yüklenebilirmi???? ikinci bir sorum daha olucak telefonun seri numarası değişirmi??? evet değişirse nasıl yapıcaz???
o da güzel
quote:
Orjinalden alıntı: bilim.fuarı
müzik edişimi 6630
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
o da güzel
quote:
müzik edişimi 6630
Soruna gelince; bahsettiklerin mümkün olacak şeyler değildir. (IMEI numara değişimi hariç)
peki e mail numarasını nasıl derğiştirebilirim programı varsa linkle verebilirmisin???bu arada ilgin için tşk evderim
quote:
peki e mail numarasını nasıl derğiştirebilirim programı varsa linkle verebilirmisin???bu arada ilgin için tşk evderim
Bu konularda çok acemi olduğun yazdıklarından belli. E-Mail değil IMEI. E-Mail çok farklı bir şey. IMEI numarası çok farklı bir şey. Ayrıca istemekte olduğun IMEI değişimi yasal değildir. Ayrıca forum kurallarını da ihlale girer. Yasal olmayan şeylerin istenmesi yayınlanması yasaktır. Ayriyeten google ile araştırma yapsan bile IMEI değişikliğini senin yapamayacağın kesindir. Tavsiyem vazgeç bu tür yasal dışı işlerden başın belaya girebilir.
mrb tşk ederim bilgilerin için sadece merak ettiğim içn sordum yoksa öyle yapıcak değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme