Şimdi Ara

6610i im var bununla ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 6610i im var bununla ne yapabilirim? ses kaydı yok herhalde programla yapılıyor mu polifonik mi görüntü kalitesi nasıl iyileştirilir? yardım

http://s4.bitefight.net/c.php?uid=33157 herkes bi kaç kez bu linke tıklasın lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: sarper_baser

6610i im var bununla ne yapabilirim? ses kaydı yok herhalde programla yapılıyor mu polifonik mi görüntü kalitesi nasıl iyileştirilir? yardım

6610i artik teknolojinin cok gerisinde kalmis vasat bir modeldir benim gozumde.. Ses kayit yok, isletim sistemi de yok, java destegi var ama bununla da tele ses kayit ozelligi eklemen mumkun degildir.. Evet tel polifonik zil sesleri ve melodileri destekliyor.. Ayni zamanda monofonik melodi de calabiliyor.. Goruntu kalitesini iyilestiremezsin.. Bunun icin telin ekrani degismesi gerekir, bu da yapilmasi imkansiz bir sorun.. cunku ekran TFT degil ve cozunurluk cok dusuk.. elinden bir sey gelmez ne yazik ki.. Ben bir de kisaca telin ozelliklerini yazayim sana.. 128x128 piksel 4096 renk CSTN ekran, tribant, sms, mms (45 kb a kadar), wap 1.2.1 xhtml tarayici, gprs class 6, handsfree, 16 kanal poli melodi, mono melodi destegi, 500 kisilik resimli tel rehberi, resim editoru, 4 mb hafiza, java oyun ve uygulama destegi, yuklu oyunlar, entegre cif kamera, 352x288 piksel, portre, gece cekim modlari, entegre stereo fm radyo, kizilotesi (resim gonderilemiyor), kablo baglantilari, takvim, kronometre, ajanda, alarm, turkce T9 sozluk, degistirlebilir kapaklar, 88 gram agirlik, 300 saat bekleme, 5 saat konusma sureleri.. Evet ozellikleri bunlar..

Neler yapabilecegine gelince.. MMS alip gonderebilir, radyo dinleyebilir, gprs baglantisi ile internete baglanip chat yapabilir, forumlara bakabilir, kamerasi ile foto cekip, arayan kisilere resim ekleyebilir, profilleri duzenleyebilir, resim editoru ile cektigin resimler ya da internetten indirdigin resimler uzerinde oynama yapabilir, 4 mb lik hafizasina yeni polifonik, monofonik melodiler, resimler, duvar kagitlari, java oyun ve uygulamalari, alinan mms leri kaydedebilirsin.. Benden bu kadar.. Epey yardimci oldugumu saniyorum.. Baska sorun olursa ben buralarda olacagim..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• birilerinden kızılötesi ile amr uzantılı müzik çekebilir miyim?

http://s4.bitefight.net/c.php?uid=33157 herkes bi kaç kez bu linke tıklasın lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: sarper_baser

birilerinden kızılötesi ile amr uzantılı müzik çekebilir miyim?

hayir cekemezsin, kizilotesi sadece kartvizip alip gondermeye yariyor.. yani telden tele veri transferine izin vermiyor.. ama arkadasin o amr formatli muzigi kizilotesi ile once pc ye gonderip sonra sen de pc den kizilotesi ya da kablo ile kendi teline gonderebilirsin.. ama biraz uzun ve uzman isi.. bence ugrasma derim.. cunku degmez.. elde decegin ses kalitesi seni hic memnun etmeyecektir..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.